56.157 besøgte weekendens Ferie for Alle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En weekend i feriens tegn er overstået og i alt gik 56.157 gæster igennem de mange haller i Messecenter Herning.

Ferie for Alle fyldte i år 14 haller og der var mange forskellige tilbud og aktiviteter. Og i vid udstrækning var de besøgende kommet for at investere i de mange forskellige ferieformer.

Stor stand fra flere selskaber – blandt andet Corendon på Ferie for Alle. Foto: Henrik Olsen

Direktøren for Messecenter Herning var en glad mand:

 Forventningsglæden til mødet med kunderne var markant, og den gode stemning var meget mærkbar til messens åbning. Derfor glæder jeg mig rigtig meget på udstillernes vegne over de mange positive tilbagemeldinger om tre dage med stor nysgerrighed og meget stor købelyst. Jeg vil gerne takke udstillerne – hver og én – og de 56.157 besøgende for sammen at have skabt den gode og helt rigtige messestemning.

Som messemand glæder jeg mig også meget over, at mange både besøgende og udstillere fremhæver værdien af samtalerne ansigt til ansigt, hvilket bekræfter og bestyrker mit motto: Det personlige møde må aldrig gå af mode. Sammen med brancherne ser vi allerede nu frem til i fællesskab at fortsætte udviklingen af danskernes feriemesse til næste år.

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Charterbranchen er i den grad på vej tilbage og det kunne ses på antallet af mennesker i de primært to haller, som havde med det at gøre.

Charterferie og krydstogter var meget populære områder. Foto: Henrik Olsen

Bravo Tours var en af de store udstillere på Ferie for Alle og der var der tilfredshed at spore:

Vi oplevede en større købelyst og solgte flere rejser end nogensinde, så det var helt fantastisk. Samtidig var det igen rigtig godt at møde vores kunder i øjenhøjde – det gør vi jo ikke på samme måde i det daglige.

Der var en rigtig fin interesse i vores safarirejser, og jeg bliver til stadighed imponeret over den store købelyst også i dén retning. Samtidig havde vi udvidet butikken ovre i golfhallen, og det gik ligeledes rigtig, rigtig godt. Alene fredag solgte vi flere golfrejser, end vi gjorde hele sidste år – og salget var på samme niveau lørdag.

Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours
Bravo Tours med var klar med gode tilbud og spændende nyheder på årets Ferie for Alle. Foto: Henrik Olsen

En af de nye tiltag, som er rigtig spændende er at Bravo Tours har lavet en aftale med Jettime om at flyve 6 charterflyvninger til Afrika. Det sker fra januar til april 2024.

Danske del skuffer

Efter at have været på Ferie for Alle i flere år, så var det en skuffelse at se den danske del. Den var næsten ikke eksisterende og var delt i en hal med andre temaer. Det er ærgerligt, men nok også et af eksemplerne på at markedsføring og salgskanalerne har ændret sig i de sidste 2-3 års tid.

Fiskerne fra Thyborøn er igen klar med fiskeauktion. Fotokreditering: Lars Møller / MCH.

En af de gode events på Ferie for Alle er fiskeriauktionen med “fiskerne fra Thyborøn”. Den tiltrak igen i år en del tilskuer, som alle fik et smil på læben.

Vi glæder til næste år og er glad for at se at gæsterne er tilbage i fin stil til feriemesserne.

Næste udgave af Skandinaviens største feriemesse udspiller sig 23.-25. februar 2024.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *