Barcelona og London lokker fodboldfans dette efterår

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fodboldssæsonen i de store ligaer er skudt i gang. Og særligt FC Barcelona og Tottenham på hjemmebane lokker, når far og søn (eller flere generationer) skal nyde en weekend i fodboldens tegn.

Specielt for fodboldfans med familier er det vigtigt, at de kan stå med billetterne i hånden med det samme.

Siden Apollo lancerede deres weekendture til bl.a. London, Barcelona og Paris med fly, hotel og garanterede fodboldbilletter inkluderet, er det blevet en populær rejsepakke for særligt fædre, der skal introducere poderne for de store fodboldligaers fortræffeligheder.

Mange fodboldinteresserede fædre rejser således med deres børn en weekend. Og særligt Tottenhams kampe i London og FC Barcelonas hjemmekampe virker i denne sæson som trækplaster, når der skal arrangeres far-/sønture i fodboldens tegn. Det viser salgstal for sæsonen fra Apollo.

Siden vi for 4-5 år siden lancerede vores fodboldrejser, har interessen været støt stigende. Det bliver aldrig et kæmpe marked for os, men vi har mange rejsende med særligt børn og unge eller hele familier, som gerne vil være sikret en fodboldbillet, når de begynder at planlægge. Og her differentierer vi os nok bare, fordi vi samarbejder med de officielle billetleverandører, og man derfor er sikret en billet til den kamp, man har udset sig, når man ender sin bestilling. Det er ofte specielt vigtigt, når man lover sine børn en helt særlig fodboldrejse.

Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *