Aalborg Lufthavn kåret som Danmarks Bedste Lufthavn for tredje gang i træk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går aftes blev Aalborg Lufthavn for tredje gang i træk kåret som Bedste Lufthavn i Danmark ved Danish Travel Awards 2023 foran blandt andet Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Aalborg Lufthavn kunne i går aftes den 4. oktober forsvare titlen som Bedste Lufthavn i Danmark, da Danish Travel Awards for 26. gang blev afholdt i Cirkusbygningen i København. Aalborg Lufthavn har dermed hevet sejren hjem tre gange i træk, hvor de to tidligere gange var i 2019 og igen i 2022 efter 2 års pause under COVID-19.

Foto: Aalborg Lufthavn / PR

Vi er beærede og stolte over kåringen som den Bedste Lufthavn i Danmark – og særligt fordi det er tredje gang i træk, at vi får en så stor anerkendelse fra vores rejsende. Prisen er et synligt bevis på vores medarbejderes fantastiske kundeservice, som er kendetegnet ved den personlige kontakt med vores mange gæster i lufthavnen. De bliver altid taget imod og sendt afsted med et smil på læben. Samtidig skal der lyde en stor tak til vores mange samarbejdspartnere, herunder fly- og rejseselskaberne, der også har en stor aktie i, at vi igen kan kalde os for Danmarks Bedste Lufthavn.

Niels Hemmingsen, Lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn.

Danish Travel Awards er en hyldest til den danske rejse- og luftfartsbranche – arrangeret af branchemedierne Check-in.dk, Standby.dk og Turisme24.dk samt Travelmedia Nordic. Årets awardshow blev afholdt i Cirkusbygningen i København, hvor omkring 525 branchefolk deltog.

Forsidebillede: Michael Stub / Aalborg Lufthavn / PR
Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *