Norwegian kåret som ’Bedste lavprisflyselskab’ ved Danish Travel Awards 2023

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Norwegian vandt i går prisen som ”Bedste lavprisflyselsskab” ved Danish Travel Awards.

Danskerne har peget på Norwegian som ’Bedste Lavprisflyselskab’ ved Danish Travel Awards. Prisen, der blev uddelt ved et arrangement onsdag aften i Cirkusbygningen i København, er den største og mest prestigefyldte af sin slags i Danmark og uddeles på baggrund af en spørgeundersøgelse blandt danske rejsende foretaget af analyseinstituttet Epinion.

Vi er meget glade for og stolte over at have vundet prisen som ’Bedste Lavprisflyselskab’ i Danmark. Sejren kan tilskrives alle mine kolleger, der hver dag arbejder hårdt for at give den bedste service til vores kunder. Det er deres professionalisme, dedikation og gode humør, som ligger til grund for denne anerkendelse. Jeg ved, de hver dag glæder sig til at byde vores rejsende velkommen ombord.

Christoffer Sundby, EVP for Salg, Marketing og Kundeservice i Norwegian.

Norwegian vandt ”Bedste lavprisselskab” foran Pegasus Airlines fra Tyrkiet og Vueling fra Spanien.

Udover at vinde kategorien for Bedste lavprisselskab kom Norwegian på en tredjeplads i kategorien ’Bedste indenrigsflyselskab’.

Sidste år vandt Norwegian prisen som ’Bedste Europæiske Ruteflyselskab’ ved Danish Travel Awards.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Michael Stub / Norwegian / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *