Aalborg Lufthavn skal have ny direktør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søren Svendsen har tilbragt et helt arbejdsliv i lufthavnen, hvor de seneste 12 år har været som direktør. Og nu stopper direktøren i luthavnen, som han kalder for “Danmarks bedste”.

Perioden har været præget af en meget tilfredsstillende udvikling med fremgang over hele linjen. Men livet skal også bestå af andet end ’arbejdslivet’ – Søren Svendsen er fyldt 68 år og har længe været nysgerrig og ivrig efter at komme i gang med næste fase af netop hans eget liv.

Når Søren Svendsen om nogle måneder forlader Aalborg Lufthavn er det et meget succesfuldt arbejdsliv, der afsluttes. Men det er også en person, der har været hoveddrivkraften i at skabe Danmarks Bedste Lufthavn. Bestyrelsen i lufthavnen har altid sat meget stor pris på den tillid og åbenhed, som vi er blevet mødt med fra Søren Svendsens side. Bestyrelsen accepterer, at det nu er tiden, hvor en afløser skal findes til, sammen med bestyrelse og medarbejdere, at sikre fortsat fremgang for lufthavnen. Søren Svendsen forbliver selvfølgelig i sin stilling indtil hans afløser er valgt, slutter Borgmester Thomas Kastrup-Larsen. 

Borgmester i Aalborg Thomas Kastrup-Larsen, Formand for Aalborg Lufthavns bestyrelse

Der er ikke fundet en afløser endnu og det arbejde er startet. Når det er på plads vil den endelig dato for Sørens Svendsens stop blive afklaret.

Jeg synes, med mine 68 år, at tiden nu er inde til at blive afløst. Jeg føler mig privilegeret ved at have haft muligheden for at stå i spidsen for et fantastisk dedikeret hold. Sammen har vi udviklet Aalborg Lufthavn til det den er i dag. Godt nok står det hele lige nu i Coronaens tegn, men det bliver godt igen! Med nye friske kræfter for bordenden og snart, direkte tog til lufthavnen, tegner fremtiden lys. Jeg vil selvfølgelig fortsætte på fuld damp (undskyld udtrykket) indtil min afløser er valgt og sat godt ind i tingene.

Søren Svendsen, Direktør for Aalborg LufthavnHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *