Aarhus Airport: Første rute uden for Norden genåbner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair genoptager ruten til London fra Aarhus Airport den 4. juli. Det er den første rute, der åbner til en destination uden for Norden. 

Aarhus Airport tager nu hul på næste etape af genåbningen af flyruter. Det sker, når lavprisselskabet Ryanair går på vingerne lørdag den 4. juli og sætter kursen mod Stansted i London. Således kan foodies, fodboldfans, kulturryttere og powershoppere igen flyve direkte fra Aarhus til en af verdens mest populære storbydestinationer, som man aldrig bliver færdig med. Det er godt også nyt for Aarhus Airport, som vurderer det som et stort skridt i den rigtige retning.

Det har stor betydning for Aarhus Airport, at Ryanair genetablerer den første rute til et større Europæisk land så hurtigt efter genåbningen. Det er et vigtigt signal fra flyselskabets side om, at de gerne vil sikre forbindelse ud i verden for østjyderne, og det matcher rigtig godt i forhold til de tilkendegivelser, vi får fra vores gæster. Mange er klar til at rejse ud, og vi håber, at der snart er grønt lys på flere af ruterne til internationale destinationer.

Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport

På nuværende tidspunkt kan man flyve fra Aarhus direkte til København, Bornholm samt Oslo, og fra den 4. juli suppleres rutekortet med to ugentlige afgange til London Stansted. I august måned udvides der til fire ugentlige afgange, og fra oktober forventes ruten at være tilbage i topform med fem ugentlige afgange vinteren over.

Før du bestiller din rejse til London, bør du tjekke udenrigsministeriets rejsevejledning, ligesom du bør undersøge reglerne for indrejse til England. Vi har lige offentliggjort denne artikel om ændringerne i udenrigsministeriets rejsevejledning. Hvis de britiske myndigheder fastholder kravet om 14 dages karantæne for alle, der ankommer til landet, vil det formentlig i realiteten betyde, at vi næppe vil rejse til London.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *