Aarhus har åbnet deres nye rute til Manchester

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sammen med SAS har Aarhus Airport i mandags åbnet en direkte rute mellem Aarhus og Manchester.

Med tre ugentlige afgange har Aarhus Airport dermed lyttet til efterspørgslen fra østjyderne, der længe har haft Manchester på ønskelisten. Peter Høgsberg der er direktør i Aarhus lufthavn udtaler:

Manchester er et knudepunkt for kulturelle oplevelser og businessophold, og har især været efterspurgt af det østjyske erhvervsliv, hvor mange større virksomheder har interesser i og omkring Manchester. Ruteåbningen er den første af en række nye SAS-ruter fra Aarhus, og dermed udbygger SAS sin massive tilstedeværelse og væksten i lufthavnen.

Med ruteåbningen får erhvervslivet i og omkring Aarhus lettere adgang til det engelske marked, hvor Manchester er bindeled til et væld af Englands større byer, såsom Birmingham, Liverpool, Leeds og Newcastle.

Også for ferierejsende byder Manchester på masser af muligheder. Byen er hjemsted for spændende kultur, mad, arkitektur og historie, og så er Manchester selvfølgelig en oplagt destination for fodboldelskere.

Meget passende var det den britiske konsul, Henrik Kleis, der første april klippede snoren til den efterspurgte rute. Som partner i et af verdens største advokatfirmaer, DLA Piper, repræsenterer han en af de mange østjyske virksomheder, der får gavn af flyforbindelsen til Manchester. Konsulen sagde:

Både som britisk konsul og østjysk erhvervsmand glæder det mig at få lov at markere, at tilgængeligheden mellem Østjylland og Storbritannien bliver lettere, når nu Aarhus og Manchester for første gang bliver forbundet direkte med SAS.

Ruten er den niende SAS-rute fra Aarhus, og yderligere to SAS-ruter åbner i løbet af de næste par måneder. Den østjyske lufthavn fastholder dermed tempoet fra rekordåret i 2018. Udover ruten til Manchester kan østjyderne se frem til rutenyhederne Rom, Faro, Varna, Zakynthos og Kreta i løbet af foråret.

Ruten AAR–MAN får tre ugentlige returafgange; mandag, onsdag og fredag, og er dermed oplagt både til forretningsrejsen og weekendturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *