Aarhus: Ny solskinsrute til Sortehavet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Balkan Holidays åbner 16. juni en sommerrute til Varna ved Sortehavet. Du kan vælge blot at købe flybilletter eller en samlet pakkerrejser

Til næste sommer kan østjyderne flyve direkte fra Aarhus til Varna i Bulgarien. Sammen med Balkan Holidays skaber Aarhus Airport dermed forbindelse til populære feriemål som Golden Sands og St. Konstantin.

Direkte rute mellem Aarhus og Varna i Bulgarien

Aarhus Airport udvider igen sin destinationsportefølje og denne gang med direkte fly til Varna i Bulgarien. Flyvningerne til Varna vil være i luften under højsæsonen fra 16. juni til 18. august 2020 med en ugentlig afgang. Ruten flyves hver tirsdag. Kl. 13.20 afgår flyet fra Varna mod Aarhus. Kl. 16.20 returnerer flyet fra Aarhus til Varna.

Balkan Holidays Danmark har arrangeret ferierejser til Bulgarien i 34 år. Selskabet er bulgarsk privatejet og har rejsebureauer i Bulgarien, England og Schweiz. Om sommeren tilbyder Balkan Holidays rejser til Bulgariens sortehavskyst, mens man om vinteren tilbyder skirejser til Bansko i det sydvestlige Bulgarien. Selskabet har sit eget flyselskab (BHAir) med 5 Airbus fly.

BH Airlines. Foto: Mark Harkin, Flickr

Det er muligt at købe 1 eller 2 ugers charterferie på Balkan Holidays hjemmeside. Men, selskabet sælger også flybilletter uden hotelophold. Lige nu kan en returrejse med op til 5 kg. håndbagage og 20 kg. indchecket bagage købes for 1995 kroner på selskabets hjemmeside.

Udviklingen af Aarhus Lufthavn

De nye solskinsruter og ekstra flysæder understøtter lufthavnens ambition om at tredoble antallet af passagerer til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år. Passagervæksten i Aarhus Airport har været markant siden 2016, og med den omfattende ombygning af blandt andet det 750 kvadratmeter store loungeområde indrettet med dansk design er lufthavnen parat til at sende flere solglade ferierejsende af sted i foråret og sommeren 2020.

Vores mål er at sikre en ruteudvikling i tråd med passagerernes efterspørgsel, og østjyderne har taget rigtigt godt imod Aarhus Airports udbud inden for ferierejser. Det betyder, at vi skruer op for rejsemulighederne både med nye ruter og ekstra kapacitet til populære feriesteder. Med Balkan Holidays rute til de bulgarske sommerdestinationer, sætter vi således ekstra turbo på feriemarkedet

Peer H. Kristensen, Administrerende direktør, Aarhus Lufthavn.

De senere år er ruteudviklingen i den østjyske lufthavn gået fra et stramt fokus på businessrejsende til også at favne feriemarkedet. I 2017 føjede SAS Malaga, Palma de Mallorca, Split og Nice til lufthavnens rutenet og banede dermed vejen for stigende passagertal og nye destinationer og selskaber. Tidligere på året kunne Aarhus Airport sammen med SAS fortælle, at flyselskabet næsten tredobler antallet af flysæder til de populære ruter Malaga og Palma de Mallorca i næste års sommer program.

 Forsidefoto: Adam Jones, Flickr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *