Accor ALL – dobbelt points i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Accor Live Limitless (ALL) medlemmer kan midlertidig optjene dobbelt antal points når de bor på et Accor hotel. Denne kampagne er gyldig for ophold indtil den 10. januar 2021.

For at deltage i kampagnen er det nødvendigt at registrere dig. Du kan gøre dette via denne hjemmeside. Det er vigtigt, at du ikke booker opholdet før du er tilmeldt kampagnen, ellers er du ikke berettiget til de dobbelte points.

Du kan tilmelde dig og booke et ophold indtil den 8. januar 2021. Reservationer til flere værelser betragtes som én reservation. Det er vigtigt, at du bestiller opholdet via Accors egen hjemmeside eller app, ellers er du ikke berettiget til kampagnen. En booking via f.eks. Expedia eller hotels.com tæller for eksempel ikke.

Dobbelt Accor points

Du kan bruge de optjente points på f.eks. en ny hotelovernatning. For hver 2.000 point får du en rabat på € 40 på din hotelregning. Du kan også bruge points til for eksempel at leje en bil eller overføre til et loyalitetsprogram for flyselskaber.

Kampagnen gælder for overnatninger i disse lande i Europa:

Armenien, Østrig, Aserbajdsjan, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Estland, Georgien, Tyskland, Grækenland, Kasakhstan, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Ungarn, Israel, Italien, Irland, Polen, Republikken Makedonien, Rumænien, Den Russiske Føderation, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine og Storbritanien.

De fulde vilkår og betingelser for denne dobbeltpointskampagne kan læses her.

Billeder: Accor

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *