Accor Hotels tilføjer Mövenpick til porteføljen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Accor Hotels udvider i stor stil. For knap to år siden blev Fairmont, Raffles og Swissôtel kæderne overtaget. Den kurs fortsættes nu med tilføjelsen af Mövenpick Hotels & Resorts til porteføljen. Med dette køb er kæden endnu bedre i midten og højere segmentet for hotelophold. Loyalitetsprogrammet Le Club Accor bliver også mere interessant.

Mövenpick Hotels & Resorts

Den schweiziske hotelkæde Mövenpick blev grundlagt i 1973 med de to første hoteller i Zürich. Mærket er nu aktiv i 27 lande med 84 hoteller. De fleste hoteller og resorts findes i Europa og Mellemøsten. Hotellerne kan også findes i Afrika og Asien. Der er planer om yderligere at udvide med ikke mindre end 42 hoteller i 2021. Det er en betydelig transaktion, som involverer ikke mindre end 482 millioner euro.

Med denne overtagelsen får Mövenpick adgang til Accor Hotels’ ekspertise og ikke mindst kapital til at investere i mærket og gæsternes loyalitet. Derudover kan den schweiziske kæde nu drage fordel af de loyale gæster af Accor Hotels.

Købet forventes gennemført i anden halvdel af 2018 og skulle være afsluttet inden årets udgang.

Mövenpick Colombo
Mövenpick Colombo (Kilde: Mövenpick)

Le Club Accor Hotels

Mövenpick hoteller vil også blive en del af Le Club Accor Hotels loyalitetsprogrammet. Med dette kan du også tjene Rewards-point på Mövenpick i fremtiden. Så du kan gå til flere hoteller med dit medlemskab, og du sparer hurtigere op til for eksempel gratis overnatninger på mere end 25 hotelkæder. Detaljerne om dette er endnu ikke offentliggjort. Følgende liste af tilknyttede mærker vil derfor blive yderligere udvidet.

Accor Hotels
Kilde: Accor Hotels

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *