Aeroflot introducere nu også en billettype uden indchecket bagage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aeroflot kommer fra starten af det nye år med en ny billettype. Denne nye billettype er uden indchecket bagage og retter sig mod dem som kun rejser med håndbagage.

Aeroflot har i løbet af 2019 testet billettypen af på nogle specifikke mellemdistanceruter og nu har de så besluttet at den skal gøres permanent og bredes ud til alle ruter.

Passagerer på Economy kan nu vælge imellem billettyper med 23 kilo indchecket bagage og denne nye billettype, som er uden indchecket bagage, men med 10 kilo håndbagage. Det sikre at der ikke betales for noget som ikke bruges.

Det kan være en fordel at benytte denne billettype om du rejser alene med håndbagage og dermed ikke gør brug af din mulighed for at checke bagage ind.

Det kan også være godt for en familie, som ikke har behov for et stykke bagage per familiemedlem. Der kan denne billettype være billigere samlet set, da du så kun køber en eller to stykke indchecket bagage.

Aeroflot lover at der er en rabatteret pris for den ekstra bagage. Dette kan købes i forvejen eller helt frem på afrejsedagen. Det gør du via Aeroflot hjemmesiden eller deres app.

Bliver det så billigere?

Det er dog nemt at være i tvivl om priserne reelt falder eller det blot blive lidt dyrere at vælge en billettype med indchecket bagage. Det er en situation vi har set ved mange af de andre flyselskaber der har indført disse billettyper kun inkluderende håndbagage.

Uanset bør du nu være ekstra opmærksom på hvad din billet indeholder når du køber en rejse med Aeroflot. Det betyder i hvert fald at de billigste flybilletter fra København og til for eksempel Asien (via Moskva) oftes vil være dem uden indchecket bagage. Så dette vil være noget du skal være klar over at regne med ind i den samlede rejsepris.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *