Air Canada gør comeback

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er nu blevet bekræftet, Air Canada vender tilbage til København – Toronto Ruten

Det er nu blevet bekræftet fra Air Canadas side. Selskabet vender tilbage på ruten mellem København og Toronto. Ruten genåbner som led i en større genåbning af Air Canadas interkontinentale rutenet. Ruten vil blive betjent med 3 ugentlige afgange og med 3 ugentlige afgange. Ruten står til at åbne den 2 Maj 2022 men ruten vil som hidtil ikke blive betjent udelukkende af Air Canada. Ruten fra Air Canada vil blive betjent med Air Canadas Boeing 787-9 Dreamliner med afgang fra København på Mandag, Onsdag, og Fredage

Konkurrence eller samarbejde med SAS?

Ruten vil som hidtil ikke kun blive betjent af Air Canada. SAS har nemlig også valgt at åbne en rute til det Canadiske marked og destinationen er ligeledes også Toronto. SAS version af ruten vil blive befløjet af SAS fabriksnye Airbus A321LR med ligeledes 3 ugentlige afgange. Ruten fra SAS vil have afgange på Tirsdag, Torsdag og Lørdage fra Københavns lufthavn.

Grundet de forskellige dage på ugen ruterne beflyves, er det endnu uvist om den genåbnede rute fra Air Canda drives i samarbejde eller i konkurrence med SAS. InsideFlyer følger sagen.

Læs mere her: SAS åbner rute til TorontoHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *