Eksklusivt – SAS EuroBonus – Her er de nye optjeningstabeller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har nu mulighed for at dele de nye optjeningstabeller, som SAS vil benytte for rejser fra den 1. marts 2022. Det er bestemt mere positivt for klart de fleste rejsende og dermed reelt en forbedring af EuroBonus programmet.

I går kunne vi som første medie fortælle at SAS ville ændre på EuroBonus optjeningen fra 1. marts 2022. Vi er meget positivt overrasket over at se at de ændringer SAS laver for EuroBonus programmet efter at have modtaget de nye optjeningstabeller fra SAS i dag. De er væsentlige mere positive end vi kunne have frygtet. Mange vil faktisk opleve en forbedring – især på de dyrere billetter.

Det er klart at der er kommet nogle justeringer i nedadgående retning, men det er bestemt ikke flertallet og justeringen er reelt logisk forbundet med prisen for flybilletten. Ikke helt en dynamisk pointoptjening, da den fortsat er forbundet til bookingsklassen, men klart tættere på.

SAS har givet os følgende kommentar på ændringerne:

Vi mener dette er en forbedring og det sikre en mere dynamisk optjening, som følger billetprisen tættere. Vi øger blandt andet optjeningen på vores populære billetter i Go Smart, Plus Pro og Plus Flex på indenrigsrejser og rejser inden for Europa. Det er noget som betyder at vores medlemmer vil optjene flere point end før.

John Eckhoff, Pressechef i SAS

Her er de nye optjeningstabeller

SAS har været så venlige at dele de nye tabeller med os og vi kan herunder vise oversigten. De bookingklasser, der er markeret med grønt er forbedringer i point og med rødt er det en forringelse.

Ny tabel for Indenrigsrejser:

Ny tabel for rejser inden for Europa:

Ny tabel for oversøiske rejser:

Det er billettypen Plus Smart som på rejser indenrigs og i Europa får en reduktion i optjeningen. For oversøiske rejser, så får Plus Pro en reduktion i optjeningen.

De største konsekvenser er de kunder, som planlægger i længere tid i forvejen og rejser på de billigste Plus billetter.. De vil opleve en reduktion i optjeningen, da det netop er disse som får en lavere optjening – nogle steder op til over 30% har vi kunne se.

En af de billigere billetklasser, Go Smart, oplever faktisk en stigning på alle destinationer.

Rejser du på de dyreste billetter, så vil du generelt opleve en stigning. For eksempel vil du på oversøiske destinationer i Biz Pro få det samme antal point uanset bookingsklasse.

Vi vil frem mod den 1. marts 2022 kigge mere på konsekvenserne af ændringerne.

Du finder de nuværende pointtabeller på dette link. Men husk at SAS er i gang med at få opdateret deres hjemmesider, så senest 1. marts 2022, vi de afspejle hvad du kan læse i denne artikel.

Skriv dine kommentarer på denne ændring af EuroBonus optjeningen herunder?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Anders,
   Travel Pass i DK bookes i C-klassen. Denne har SAS ikke oplyst om hvad optjeningen er endnu (de vil komme retur med svar til os). Forventer ikke den ændrer sig nedgativt.
   Mvh InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *