Ny rute til Aalborg

Volotea A319

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så der atter nyt fra det nordjyske, ny rute til Napoli er på vej

Der har længe været flyforbindelse mellem Nordjylland og det sydlige Italien, men dog kun i charterrejseregi. Nu vender skuden og der kommer ruteflyvning.

Det spanske lavprisselskab Volotea har valgt at gøres entré på det danske marked og valget faldt på Aalborg. Ruten vil blive befløjet med 1 ugentlig afgang på Tirsdage fra den 3. maj og indtil videre indtil den 4 Oktober.

Ruten vil blive befløjet med Voloteas airbus A319 eller A320 og have afgange fra Napoli klokken 19.25 og lande i Aalborg klokken 19.20.

Returflyvningen til Napoli fra Aalborg vil være klokken 19.50, og med ankomst i Napoli klokken 22.45.

Chief Strategy Officer hos Volotea Gabriel Schmilovich udtaler følgende:

Det er til stor glæde for os at indvie vores første rute til Danmark og annoncere en forbindelse fra Aalborg Lufthavn til Napoli i Italien. Takket være denne nye forbindelse vil danske passagerer kunne besøge det fascinerende Napoli, en af de mest autentiske og charmerende italienske byer i den sydlige del af landet. Vi oplever en hurtig tilbagevenden af rejseefterspørgslen, og vi er klar til at støtte genopretningen af mobiliteten denne sommer takket være vores netværk af destinationer i hele Europa. Forhåbentlig vil vi kunne annoncere flere forbindelser fra Aalborg i fremtiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *