Air Europa flyver næste sommer mellem Madrid og København med Dreamliner fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det spanske lavprisselskab vil næste sommer flyve fra basen i Madrid til København med deres nye Boeing 787 Dreamliner fly. Ruten flyves med begge typer af Air Europa´s Dreamlinere, 787-8 og 787-9.

Dreamlineren er umiddelbart en stor maskine, at indsætte mellem to europæiske byer, men Air Europa fragter en del krydstogrejsende til og fra København. Overskydende billetter sælges via selskabets hjemmeside og rejsebureauer. Den nye rute starter op lørdag 15. juni 2019 og sidste afgang fra København bliver 14. september 2019.

Den nye rute flyves med en Boeing 787-9 maskine fra Madrid på tirsdage og med B787-8 materiel på torsdage og lørdage. Alle afgange fra Madrid er kl. 10.15 med ankomst i København kl. 13.20.
Retur fra København flyves der kl. 16.20 med ankomst i Madrid kl. 19.30.

Economy på Air Europa´s Boeing 787. Foto kredit: Air Europa.

Fint grundlag for en storbyferie

En hurtig søgning på første afgang fra København 15. juni og retur fra Madrid en uge senere, viser billetter til dkr. 948 per person. Vil du have kuffert med frem og tilbage koster det yderligere dkr. 448.

Hvis du ønsker mere komfort på den godt tre timer lange flyvning, fås Business Class fra dkr. 2.670. Her er inkluderet transport af to kufferter og ikke mindst et “lie flat” sæde som du kender det fra mange oversøiske ruter.

Sædereservation koster på Economy dkr. 60 per person og flyvning. Det er gratis på Business Class.

Air Europa´s Dreamliner maskiner har den klassiske indretning på Economy med sæderne konfigurereret 3-3-3 på tværs af kabinen. På Business Class står sæderne 2-2-2 på tværs.

Er du tilknyttet et af bonusprogrammerne hos Skyteam alliancen kan du optjene point på flyvninger med Air Europa.

 

Business på Air Europa´s Boeing 787. Foto kredit: Air Europa.

Kilde: routesonline.com / Fotokredit: Air Europa.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *