Air France installere nye business class sæder i 44 stk Boeing 777

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France har i dag offentliggjort at de vil installere og opgradere deres business class på 44 stk Boeing 777. Dette betyder at de nu følger efter de andre selskaber og tilbyder “fully-flat” sæder. Dette er en nødvendighed da de første selskaber introducerede dette for næsten 10 år siden.

Den nye Air France business class kabine ser god ud til at være på højde med hvad der udbydes på markedet og “fully-flat” er næsten et standard krav i dag.

BF - AF - BC 02

Kabinen indrettes i en 1-2-1 konfiguration som gør at alle har direkte adgang til gangen og dette er allerede der et godt udgangspunkt. Det giver mere privatliv på turen til ro og arbejde i og med at der ikke er en der skal ind/ud fra sit sæde, som man kender det ved for eksempel den konfiguration SAS har i deres nuværende business class konfiguration.

Air France har valgt at kalde deres ny sæder for en “cocoon in the sky” og det vil som før nævnt begynder installationen af dette således at den første Boeing 777 bliver opgraderet i juni 2014 og 2 år senere er alle 44 boeing 777 fly fået et “face lift”.

Selve sædet indeholder god afsætningsplads og et godt setup for at kunne arbejde.

BF - AF - BC 06

 

Der er en 16″ skærm som kan drejes for at give det rigtige vinkel således at man får mest muligt ud af den meget bedre kvalitet. AirFrance oplyser at der vil være over 1000 timers underholdning i deres underholdningssystem.

BF - AF - BC 07

 

Der er blevet plads til et rimeligt godt bord hvor man let kan have blade eller iPad liggende som på nedenstående billede. Desuden er der et skab hvor controller og USB og AC stik er placeret.

BF - AF - BC 08

 

Der er i midtersæderne lave en god mulighed for at skærme af hvis man har behov for privatlivet og lidt ro.

BF - AF - BC 03

 

Selve “fully-flat” ser godt ud da det er en rimelig længde på 196 cm og en bredde på 68 cm.  Dette vil med en god kvalitet af pude og dyne give ganske god mulighed for at sove.

BF - AF - BC 05

BF - AF - BC 04

 

Se mere i denne video fra AirFrance præsentationen:

 

[box style=’info’]

 

Læs mere på AirFrance’s hjemmeside

[/box]

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

    SAS bliver så snart de sidste i Europa til at skifte deres business class ud til en ny standard – lad os håbe de er foran ligesom de var da de introducerede den tidligere version.

  2. Tommy siger

    Det ser da rigtig godt ud. Farverne kan man jo synes om hvad man vil (det er jo Fransk!). Det er milevidt foran LH’s nye business class, selv på deres 747-800.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *