easyJet med Københavnske ændringer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det engelske lavprisselskab easyJet har for nylig opdateret sine bookingsystemer. Dette betyder blandt andet at en rute er blevet nedlagt fra København.

I det sidste halve års tid har der været 15 tilgængelige destinationer i easyJets netværk ud af København. Nu er tallet atter nedjusteret så der i S24, kun bliver 14 tilgængelige destinationer ud af den danske hovedstad, en rute er blevet nedlagt og en række andre destinationer har fået flere frekvenser. Herunder bliver den nyligt genåbning af ruten til Lissabon gjort til en helårsdestination.

Frekvenser der øges

Lige så hurtigt som den genåbnede rute til Lissabon kom i gang den 30. oktober. Ligeså hurtig bliver ruten gjort til helårsrute. En udvidelse af ruten mellem Lissabon og København til at være en helårsrute er dog ikke den eneste frekvensøgning som easyJet har med til det danske sommertrafikprogram.

Ruterne til Berlin, Bristol, Geneve, Milano og Paris får ligeledes også øget sin frekvens.

Til Berlin vil der blive fløjet 3 daglige afgange på mandag, onsdag, torsdag og søndage. På fredage vil ruten blive betjent med hele 4 daglige rotationer. På tirsdag og lørdage vil ruten dog kun blive fløjet med 2 daglige rotationer til den tyske hovedstad.

Ser man nærmere på ruten til Bristol vil ruten i højsæsonen blive fløjet med 5 ugentlige afgange på mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndage ud af Københavns lufthavn.

Til Genève vil der blive fløjet hele 12 ugentlige afgange, med 2 daglige afgange på mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndage.

Til Milano (Malpensa), vil der blive fløjet 2 gange dagligt 5 af ugens dage. onsdag og lørdag vil ruten til den Italienske modemetropol blive betjent med 1 daglig afgang.

Til Paris Charles De Gaulle vil der blive fløjet 14 ugentlige afgange. På mandag, fredag og søndage vil der blive fløjet 3 gange dagligt. På tirsdag, onsdag og torsdag vil der blive fløjet 2 daglige rundture hvor der på lørdage vil blive fløjet en enkelt daglig afgang til Paris.

Ikke mere grisefest

Ruten mellem København og Palma De Mallorca bliver lukket. Det engelske lavprisselskab har netop fjernet ruten til Mallorca fra selskabets bookingsystemer.

easyJet gik oprindelig ind på ruten i 2021 i forbindelse med at man igen kunne begynde at rejse lidt mere frit under covid-19 pandemien. Ruten til Mallorca blev lanceret sammen med yderligere 2 spanske destinationer i form af Barcelona El prat lufthavnen og Malaga. Ingen af de spanske feriedestinationer bliver længere befløjet af det britiske lavprisselskab med lukningen af ruten til Mallorca.

Ruten til Mallorca var oprindeligt planlagt til at blive fløjet med 2 ugentlige afgange i sommeren 2024.

(Forsidefoto: BongoPlanes. easyjet afventer takeoff i Las Palmas på Gran Canaria)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *