Air France offentliggør ny indretning til Caribiske Boeing 777

Boeing 777 Carribean premium economy class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France fortsætter flådefornyelsen med en ny indretning i alle klasser til deres Boeing 777 langdistance fly til destinationer i Caribien og Indiske Ocean.

Air France har i denne uge afsløret den nye indretning af kabinerne om bord på Boeing 777-300 flyene, der hovedsageligt betjener destinationer i Caribien og Den Indiske Ocean. Dette er primært feriedestinationer, og der er derfor færre premium klasserne og flere economy class sæder i disse fly end de normale fly af denne type.

Alle 472 sæder ombord (14 i Business, 28 i Premium Economy og 430 in Economy) redesignet, så det franske nationale flyselskab, i dets egne ord, kan tilbyde kabiner med de højeste standarder for komfort, i en blød og varm atmosfære i flyselskabets farver. Det er det samme antal sæder i business class, men 4 færre i premium economy class til fordel for 8 ekstra i economy class, i forhold til den tidligere indretning. Flyene bliver også udstyret med wifi.

Fra den 15. januar 2020 starter det første fly udstyret med de nye kabiner for første gang til Pointe-à-Pitre, derefter til Fort de France (16. januar 2020) og Saint-Denis de la Réunion (sommersæsonen 2020).

I løbet af 2020 vil alle fly af denne type blive udstyret med den nye kabine, en investering på i alt 120 millioner euro. Udover de tre nævnte destinationer blive flytypen også indsat til Mauritius, Havana, Cancun, Santo Domingo og Punta Cana.

Business Class

  • Air France Boeing 777 Carribean business class
  • Air France Boeing 777 Carribean business class

I business class finder du et sæde, der er tilsvarende til den, du finder i Air France nye Airbus A350. Sæderne er arrangeret i en 1-2-1 “staggered” opstilling, hvilket er en forbedring i forhold til de opdaterede sæder i Airbus A330. Det betyder, at i hver anden række er sæderne ved vinduet tættere på vinduet og dem i midten tættere på gangen, og på de andre rækker er vinduespladserne tættere på gangen og midterpladser tættere på hinanden. Alle sæder har direkte adgang til gangen og kan lægges helt flade ned og forme en seng på knap 2m. Der er selvfølgelig strømstik, to USB-porte og en 18,5″ HD skærm.

Premium Economy Class

I premium economy class er der et ny designed sæde med en bredde på 48,8cm som kan lægges 130° ned. Sædet af et såkaldt “fixed shell” sæde, som betyder at det ikke læner baglæns ind over din medpassager, men skubber frem på sin plads. I forhold til den tidligere model har sædet fået blødere skum og bredere læderarmlæn. Fodstøtter, ben og hovedstøtter er justerbare. Skærmen måles 13,3″ i HD opløsning.

Boeing 777 Carribean premium economy class

Economy Class

Også Economy Class har fået et makeover. Sæderne er 43 cm brede og kan lænes 118° tilbage. De er også blevet udstyret med bløde justerbare nakkestøtter og ergonomisk sædeskum. Skærmen er på 11,6″ også i HD og har et USB stik til opladning. Bordet er også blevet større, som giver bedre plads f.eks. mens man spiser.

  • Air France 777 Carribean economy class
  • Air France 777 Carribean economy class

Internet ombord

Air France CONNECT er også installeret om bord. Dette giver dig adgang til internettet under flyvningen. Du kan vælge mellem forskellige pakker:

  • Med den gratis messaging pakke kan du modtage og sende meddelelser (som Whatsapp, Messenger, mv.).
  • Med Surf-pakken kan du bruge internettet og modtage / sende e-mails. Denne pakke koster mellem € 8 og € 18 eller 6.000 miles.
  • Med Stream-pakken kan du bruge hurtigt internet, hvor du også kan streame og downloade, ud over funktionaliteterne i surf- og meddelelsespakken. Denne pakke koster € 30 eller 10.000 miles.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *