Flying Blue lancerer status match i Danmark – men ikke fra SAS EuroBonus og ikke gratis.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Helt frem til slutningen af juni kan frequent flyers med frequent flyer status i Danmark nu ansøge om et  Flying Blue-statusmatch. Det gælder ikke for SAS EuroBonus og kommer med et ganske højt gebyr.

Dette tilbud om statusmatch giver nogle kunder mulighed for at opgradere til Flying Blue Silver, Gold eller Platinum status og nyde unikke elitefordele i 12 måneder. Fordelene inkluderer accelererede optjeningsrater, prioriteret check-in og boarding, gratis valg af sæde og meget mere. 

Du finder linket til Flying Blue status match her.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde danske frequent flyers muligheden for at slutte sig til Flying Blue og drage fordel af denne status match gældende indtil slutningen af juni. Dette er den første status match af sin art, så hvis du vil prøve et andet bonusprogram, er nu det rigtige tidspunkt og lige i tide til sommerferien.

Tom Verbugt, General Manager Air France og KLM, Nordeuropa. 

Gælder ikke SAS EuroBonus

Da SAS den 1. september 2024 vil blive en del af SkyTeam, så vil SAS EuroBonus medlemmer ikke kunne deltage i dette status match. Der er også normalt en “gentlemen agreement” i og med at der ikke tilbydes status match inden for samme alliance. Dette overholdes dog ikke altid og vi har mange gange set undtagelser.

Air France og KLM byder da også SAS velkommen i SkyTeam:

Fra den 1. september ser vi også frem til at byde SAS velkommen i SkyTeam.

Tom Verbugt, General Manager Air France og KLM, Nordeuropa. 

Men listen af mulige flyselskaber er ganske lang og du vil finde de fleste Star Alliance og onewrold flyselskaber på den – kig selv her.

Status match er ikke gratis

At lave status match til Flying Blue er ikke gratis. Samarbejdet er med firmaet Statusmatch og der er et gebyr for at lave et status match. Det er afhængigt at det niveau det vil søge et match til.

Hvis du bor i Danmark, så er priserne følgende:

  • Match til Silver koster 59 euro i ansøgningsgebyr
  • Match til Gold koster 199 euro i ansøgningsgebyr
  • Match til Platinum koster 399 euro i ansøgningsgebyr

Så du skal altså kunne bruge din status, da det ikke er gratis.

For mange vil det kunne give mening og fortsat have værdi at lave et match til Gold. Det giver gode fordele, men de 199 euro gør at du så vitterligt skal bruge det for ikke at tabe penge – blot for en status.

Foto: Flying Blue / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *