Air Greenland begrænser vinterprogrammet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det grønlandske flyselskab Air Greenland aflyser nu flere kort- og langdistancefly i vinterprogrammet

Det drejer sig primært om afgangene om mandagen mellem Grønland og Danmark, samt indenrigsafgange der forbinder langruten til de mindre grønlandske byer.

Det dalende antal rejsende får den konsekvens, at primært mandagsflyvningerne mellem Grønland og Danmark fjernes frem til 31. januar 2021, og derved vil der fortsat vil være minimum 3 ugentlige afgange mellem Grønland og Danmark (tirsdag, torsdag og fredag). Indenrigsruter, som har forbindelse til mandagsflyvningerne, vil også udgå.

Air Greenland på Facebook

Flyvningerne til Danmark var planlagt til at foregå 4 gange ugentligt, men er altså foreløbigt nedskaleret frem til udgangen af januar, hvor man igen vil se på hvor stort grundlag der er for afgangene.Kunder, der er berørt af dette, vil automatisk modtage en alternativ rejseplan fra Air Greenland. Såfremt den nye rejseplan er ubelejlig, kan kunden kontakte os via formularen på vores hjemmeside https://www.airgreenland.dk/…/foer…/regler-og-lovgivning og anmode om en anden rejseplan.

Air Greenland på Facebook

Selskabet informerer om, at hvis man har købt sin billet hos en rejseagent, skal man tage kontakt til denne for at få ændret sin flyvning. Bookingsystemet er opdateret til den nye fartplan.

Hovedbillede: Air GreenlandHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *