Længere end før: Verdens længste flyrute er tilbage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines har længe drevet verdens længste flyrute, som går fra Singapore til New York. Nu er den tilbage på programmet, længere end hidtil.

15.343,5 kilometer er verdens længste flyrute, drevet af Singapore Airlines. Ruten blev et tidligt offer for corona-krisen. her så selskabet midlertidigt ikke fornuft i af drive ruten videre. Ruten gik mellem Singapore og Newark i New York.

Det har de dog fundet løsningen på nu, hvor fragt skal være en bærende del af indkomsten på den ekstraordinært lange flyrute. Derfor vender ruten tilbage den 9. november. Dette efter omtrent otte måneders pause, hvor flytrafikken i hele verde har oplevet et gevaldigt dyk.Ruten vil for fremtiden foregå tre gange om ugen, og Newark er skiftet ud med JFK-lufthavnen i New York. Dette tilføjer hele fire kilometer til flyveturen, som for fremtiden vil være på 15.347,5 kilometer. Flyveturene vil gennemføres med en Airbus A350-900.

Lufthavnen som vi er skiftet til, kan bedre håndtere blandingen af passagerer og store mængder fragt, som forholdende er lige nu.

Singapore Airlines

Flyvetiden på ruten er 18 timer og 40 minutter, så vi anbefaler at man er væbnet med en god bog, noget musik og måske et marathon af film, hvis man påtænker at tage turen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *