Air Greenland nedlægger flyruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På grund af corona siturationen og efterspørgslen på flybilletter, ser Air Greenland sig nødsaget til, at nedlægge flere flyruter.

Færre rejsende har fået Air Greenland til at revidere sine afgange.

Det er vigtigt, at vi tilpasser vores fartplan til den nye situation som udspringer af Covid-19 situationen og på den måde sikre, at vi stadig kan binde landet sammen på et fornuftigt niveau.

Covid-19 situationen rammer vores kerneforretning og for at sikre at forretningen skal hænge sammen, så er vi nødt til at ændre i fartplanerne. Det skal dog understreges, at vi er klar til at skalere op igen i takt med en forhåbentlig stigende efterspørgsel.

Jacob Nitter Sørensen, Administrerende direktør hos Air Greenland.

Følgende ruter udgår/ændres.

  • Ruten mellem Ilulissat og Island udgår.
  • Aften og natflyvningerne mellem Kangerlussuaq og København udgår.
  • Visse indenrigsruter vil opleve færre afgange.

Udover de ærgerlige nyheder om nedlæggelse af flere flyruter, kommer Air Greenland dog også med lidt gode nyheder. Man har nemlig valgt at lancere en ny og mere fleksibel billettype.

Den nye billettype

Air Greenland har besluttet at lancere et nyt billetkoncept med øget fleksibilitet. Man kan derfor nu vælge imellem to forskellige billettyper når man booker en billet hos Air Greenland. Man kan enten vælge en standard eller en premium billet og disse billetter kan mod et gebyr ændres op til to timer før afgang.

Vi har oplevet at kunderne har efterspurgt mere fleksibilitet i forbindelse med booking af rejser, og har arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen længe. 

Mogens E. Jensen, fungerende kommerciel direktør hos Air Greenland

Premium billetter

De nye premium billetter vil erstatte business billetten. Køber man en premium billet, har man f.eks. mulighed for hurtigere check-in. Med hurtigere check-in kan passagerene checke ind helt op til 30 min før afgang og det gælder afgange til hele Grønland.

Herunder kan du se de nye billettyper.

Billede: Air Greenland

Kilde: Sermitsiag.ag

Forsidebillede: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *