Air Malta overtager vigtig Ryanair-rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair har annonceret at de lukker basen i Catania på Sicilien indtil april 2021. Det har fået Air Malta til at skride ind.

En vigtig flyrute som forbinder Sicilien med Malta bliver lukket, i det at Ryanair ikke længere vil operere fra basen i Catania på Sicilien frem til april 2021. Det har gjort at flere passagerer er strandet. Mange er ligeledes afhængige af flyruten i forbindelse med forretningsrejser.

Derfor har det maltesiske flyselskab Air Malta oprettet en såkaldt “rescue route” som skal komme de mennesker som er afhængige af ruten til undsætning. Man kan måske argumentere for at det også er en “rescue route” for Air Malta, som ligesom mange andre flyselskaber, trænger til at få noget kapital i kassen.

Air Malta tilbyder passagerer 50% rabat på flyveturen, såfremt de allerede havde en flyvning med Ryanair. Et meget generøst tilbud. Passagerer der ønsker at benytte tilbudet skal indtaste en rabatkode fra selskabets facebook-side, for at få rabatten.Flyveturen tager blot 40 minutter, og skal flyves fem gange ugentligt. Ruten optages i dag, og skal foreløbet flyves til og med den 31. marts. Den flyves med en Airbus A321neo. Priserne starter ved omtrent 300 kroner.

Alternativet til en direkte rute mellem de to øer er en færgetur. ellers er det en rejse med fly på over 10 timer. Skulle man vælge flyrejsen skal man nemlig mellemlande i rom. Forbindelserne mellem afgangene er så dårligt tilpassede, at man skulle bruge samlet 10 timer og 45 minutter på at komme frem.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *