Nyt flyselskab: Rejsebureau fra Vietnam starter Vietravel Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vietravel Airlines bliver navnet på et helt nyt flyselskab, som skal have luft under vingerne trods corona.

Vietravel Airlines er et helt nyt flyselskab, som allerede planlægger at starte de første flyvninger i år. Selskabet ejes af det største rejsebureau i Vietnam, nemlig Vietravels, som tidligere ikke selv har haft fly under virksomheden.

Selskabet har netop modtaget den endelige godkendelse fra Vietnams regering, til at operere flyvninger i landet. Dermed skal de nu til at lease deres første fly, som forventes at blive tre til fire A321neo eller 737-klasse fly.

Vietravel oplyser til mediet VietnamBusiness at rejsebureauet sidste år havde en million rejsende, hvoraf over halvdelen rejste med fly. Dermed mener selskabets øverste chef , Vu Duc Bien, at selskabet allerede har kunder før det overhovedet er startet.

Planlagt til vækst

Selskabets ambitioner fejler ikke noget, og man forventer allerede at kunne have seks fly i luften i løbet af 2021. Indenfor fem år har selskabet ambitioner om at have 10 fly i luften, og derefter forventer det en eksponentiel kurve op til 20-30 fly.

Der blev lagt vægt på under annonceringen af selskabet, at det skal være et rent vietnamesisk ejet selskab. Det betyder at man ikke vil sælge aktier til udenlandske investorer. Det mener Vu Duc Bien ikke der er nogen grund til, da den vietnamesiske økonomi vil have godt af et selvejet flyselskab.

Den vietnamesiske selskabsstart er ikke den eneste vi har set gå på vingerne under corona. I Norge har et nyt selskab også set offentlighedens lys, og kaster sig ud i en benhård branche – især som den er nu.

Hovedbillede: GettyimagesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *