Søger driftstilladelse: Nyt norsk flyselskab får ikke statsstøtte

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Erik G. Braathens nye flyselskab har fået afslag på COVID-19 støtte fra den norske regering, da “der i forvejen er sund konkurrence i Norge”.

Da Braathens nye flyselskab i Norge blev lanceret i starten af oktober, var det med den forudsætning, at selskabet skulle have en betydelig mængde opstartsstøtte fra den Norske regering, grundet COVID-19 krisen. En støtte som regeringen afviste, samtidig med at den afviste at yde ekstra støtte til Norwegian.

Selskabet som endnu ikke er navngivet, har allerede rejst en kapital på 50 millioner norske kroner, som kommer fra Braathens egne lommer. Selskabet skal dog angiveligt bruge op mod en milliard norske kroner, og må nu i intensiveret jagt på investorer, hvis selskabet skal i luften i sommeren 2021, som planen er i øjeblikket.

Selskabet beskæftiger allerede 20 personer, som har til opgave at etablere det nye flyselskab. Derudover har mange hundrede sendt ansøgninger til det nye flyselskab. Det kommer måske i lyset af Norwegians seneste massefyring.

Det er planen at flyselskabet vil servicere norske indenrigsruter, for hurtigt at udvide til flyvninger mellem Norge og de nordiske lande og senere resten af Europa.

Hovedbillede: GettyimagesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *