Airbus lancerer en Aston Martin helikopter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Matcher din Aston Martin ikke din helikopter? Så er Airbus klar med løsningen. Deres HC-130 helikopter lanceres nemlig i en Aston Martin version!

Det er selvfølgelig forbeholdt de færreste af os, at have sin egen helikopter. Endnu færre har ligeledes en Aston Martin bil, OG en helikopter. Men til de få i verden, som skulle have begge dele – og samtidig irritere sig over at de to ikke matcher, er den ultimative blæregenstand altså landet.

Airbus og Aston Martin, er nemlig gået sammen om en modificeret version af helikopteren HC-130, som er bemalet, indrettet og dekoreret som en Aston Martin. Helikopteren er en 7 personers helikopter, som allerede har været på markedet i et stykke tid. Helikopteren kan dermed allerede leveres fra første kvartal 2020.

Signatur elementer

Helikopteren vil kunne leveres i fire farveskemaer, alle med stilfulde emblemer, fra Aston Martins signatur elementer. Herunder de ikoniske vinger, som er broderet ind i læderelementer, stilfuldt placeret rundt om i kabinen. Herunder nakkestøtterne på de syv lædersæder i kabinen.

Foto: Airbus

Farveskemaerne er inspireret af bilerne som Aston Martin leverer, og er gennemtænkt til at matche de ikoniske biler. Farveskemaerne er som følger:

  • Stirling Green-tema exteriør skema, som allerede er i luften på det første fly. Farven fader ind i en Jet Black på undersiden af helikopteren med Skyfall Silver rundt om udstødningen.
  • Xenon grå
  • Arizona
  • Ultramarine sort

Det er nok – indrømmet – ikke sandsynligt at vi kommer til at se en dansk ejer af denne helikopter. Vi er dog ikke blege for at komme med på en prøvetur, hvis en af vores læsere alligevel skulle investere en en sådan helikopter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *