Vidste du at Airbus har en søgemaskine kun for A380 flyvninger?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Man skal nok være dedikeret rejsenørd, for at vide at der eksisterer en hjemmeside, hvor man kan søge udelukkende på flyvninger med Airbus A380 som flytype.

Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad Airbus har haft de sidste 3 år! Du kan altså vælge dine rejser udfra flytypen, i stedet for så mange andre kriterier. Fakta er da også, at komforten på en A380 er bedre, end mange andre flytyper. Hjemmesiden hedder ww.iflya380.com, som du kan benytte når du stræber efter at flyve netop med denne flytype.

Airbus ambition med søgemaskinen er at flyrejser skal handle om mere end destinationer og pris. Men mere om oplevelsen ombord, som de af gode grunde mener er bedre på Airbus A380 end på andre fly. Udover at vise flyruten og prisen, så indeholder søgeresultaterne også oplysninger om selve produktet ombord hos de enkelte flyselskaber.

Søgningerne foretages via Google’s ITA software, mens selve bookingen vil foregå på de enkelte flyselskabers hjemmesider.

Hjemmesiden indeholder flyvninger fra alle de flyselskaber, som i dag flyver denne flytype.

Hvor brugbar denne hjemmeside reelt er, må være op til den enkelte, men den skal nok også mest ses som en gimmick og reklamestunt for Airbus flagskib, A380.

Fra Skandinavien er det kun Emirates, som benytter A380 fra København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *