Alsie Express klar til tyske indenrigsflyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alsie Express har nu leveret en ATR-72-500 til Lübeck Air, som skal flyve mellem tyske lufthavne. Flyet bemandes også af det danske selskab.

Alsie Express annoncerede omkring årsskiftet, at de skulle flyve for det virtuelle selskab “Lübeck Air”, på tyske indenrigsruter. Siden da er et fly bemalet i det tyske selskabs farver, blevet leveret i Lübeck lufthavn, efter et pitstop i en malerkabine i Maastricht i Holland.

Flyet er 12 år gammelt, og er tidligere eget af svenske BRA, hvor det har fløjet indenrigsflyvninger i Sverige. I 2019 købte Air Alsie flyet, og opbevarede det i Sønderborg Lufthavn, til det nu er blevet chartret ud til det nyopstartede tyske selskab.

Ruterne

Fra den 17. august vil Alsie Express for Lübeck Air, udføre flyvninger mellem Lübeck og henholdsvis München og Stuttgart.

Ruten til München skal mandag til fredag drives to gange dagligt, ligesom der søndag vil være en enkelt rundtur på ruten. Til Stuttgart skal der flyves en gang dagligt på alle ugens dage – undtagen lørdag, hvor det ser ud til at flyet skal holde helt stille.

Endnu et tysk selskab på radaren

Alsie Express forventer ydermere at chartre endnu et ATR-72 fly ud, til opstarten af et lignende virtuelt selskab i Tyskland. Selskabet hedder Green Airlines og skal efter planen gå på vingerne den 31. oktober 2020. Dette selskab får base i Karlsruhe.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *