Nu kan vi i Europa også bruge denne sommers IHG-kampage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil 8. september kan du få op til 4 gange det normale antal point på overnatninger, hvor du optjener point til IHG Rewards Club.

Af en eller anden grund lægger IHG Rewards Club geografiske begrænsninger på nogle af programmets kampagner. Undertiden er det kun nordamerikanske indbyggere, der er i stand til at registrere sig. Andre gange kan det være australiere eller europæere, der modtager det (gode) tilbud. I disse tider, hvor al information er tilgængelig på internettet, er det temmelig fjollet at udelukke nogle af de mest loyale kunder fra at bruge disse tilbud. Hvis medlemmerne ikke er i målgruppen for kampagnen, vil de let kunne finde ud af, hvad de går glip af og blive irriterede over, at de er udelukket.

Siden begyndelsen af juni har IHG Rewards Club kørt en kampagne for medlemmer, der bor i Nordamerika. Europæere kunne ikke deltage. Men nu kan vi også komme med på vognen. Du har frist helt indtil 8. september 2020. Det ser ud til, at du kun kan deltage, hvis du har modtaget en e-mail fra IHG med det link, du skal bruge for at registrere dig. Du kan muligvis også registrere dig ved at besøge afsnittet “My offers”, når du går ind på din konto hos IHG Rewards Club.

Her er kampagnen

Kampagnen er ret enkel, selvom IHG giver en lidt forvirrende præsentation af den. Jo flere ophold du har på hotellerne, jo flere bonuspoint, vil du modtage. Det fremgår af oversigten her:

  • De første to ophold – Dobbelt antal point (dvs. 100% bonus)
  • Det tredje ophold – Tre gange antallet af point (dvs. 200% bonus)
  • Fjerde og de følgende ophold – Fire gange antallet af point (dvs. 300% bonus)

Du skal dog være opmærksom på detaljerne

  • Det er kun ophold, der er reserveret direkte hos IHG, der giver ekstra bonuspoint som beskrevet ovenfor. Dvs. at ophold reserveret hos et rejse bureau ikke giver ekstra point i kampagnen.
  • De samlede omkostninger for opholdet skal være mindst 30 amerikanske dollars (det fremgår ikke klart af betingelserne, om de 30 USD er inklusiv skatter og afgifter – så for at være på den sikre side, vil jeg sigte mod, at de 30 USD vil være før skatter og afgifter). Det betyder også, at bonusovernatninger ikke vil hjælpe dig med at nå billigt op på det 4. ophold, som giver rigtigt mange bonuspoint.
  • Du kan højst optjene 100.000 bonuspoint på hvert ophold og højst 400.000 bonuspoint i hele kampagnen. Men det bliver også en lille formue, for du får 10 basispoint for hver USD, der er brugt på IHG-hotellet.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet til danske læsere. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *