Anmeldelse: Holiday Inn Bangkok Sathorn, Thailand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under min rejse til Thailand havde jeg et kort ophold på Holiday Inn Express Bangkok Sathorn, som du kan læse mere om i denne anmeldelse.

Jeg reserverede denne ene overnatning, fordi mit Air France-fly ankom til Bangkok tidligt om morgenen, og jeg kunne endnu ikke tjekke ind på Mövenpick Hotel Sukhumvit 15 Bangkok, hvor jeg ville bo senere. I denne anmeldelse kan du læse om min oplevelse under mit korte ophold på Holiday Inn Express i Sathorn-distriktet.

Lokationen i Bangkok

Holiday Inn Express Bangkok Sathorn ligger i Sathorn-distriktet af samme navn. Sathorn er et af hovedstadens 50 distrikter. Det er et vigtigt forretningskvarter, hvor flere kontorer er placeret. Du finder internationale virksomheder som ABN AMRO, Deloitte og Baker & McKenzie. Der er også talrige hoteller fra de forskellige kendte hotelkæder, herunder Holiday Inn Express.

Hotellet ligger tæt på Chong Nonsi metrostation, og du kan nemt gå derfra. Fra lufthavnen kan du enten bruge ARL City Line, som tager dig til centrum af byen. Derfra skal du skifte til bussen, en anden metrolinje eller tage en taxa eller tuktuk til hotellet. Med blandt andet Grab kan du nemt bestille en taxa via appen. Eller du kan praje en taxa eller tuktuk på gaden. Bemærk dog, at når det regner, er det meget svært at få en taxa eller tuktuk.

Der er også nogle interessante steder omkring hotellet. Fra små templer til gadesælgere eller MR Kukrit Pramoj House (hjem for en Thailands premierminister).

Velkomst

Denne gang havde jeg taget natflyet fra Paris til Bangkok. Så jeg ankom til Thailand meget tidligt om morgenen. I lufthavnen i Bangkok (BKK) går alt hurtigt denne gang, så jeg er i en taxa til hotellet på ingen tid. Det tager mig omkring 30 minutter fra lufthavnen til hotellet, så klokken er lige over syv om morgenen. Jeg sendte en e-mail til hotellet på forhånd om min ‘sene’ indtjekning, og det var heldigvis ikke noget problem. På grund af min IHG Platinum Status var jeg også i stand til at bruge værelset indtil kl. 14, så det var ikke noget problem at sove lidt.

Ved ankomsten bliver jeg venligt budt velkommen af ​​hotellets concierge. Han tager straks bagagen fra taxaen og sørger for, at den bliver placeret indenfor. Check-in er hurtig, fordi alt ligger klar. Efter at have underskrevet en anden formular, modtager jeg værelseskortet. Medarbejderen fortæller kort om hotellet og de fordele jeg modtager på hotellet. Hun påpeger, at morgenmaden er til kl. 10.00, så hvis jeg stadig vil bruge den. Det er ikke muligt at tage morgenmad med til værelset. Til sidst nævner medarbejderen min status, og jeg får en tak for min loyalitet for IHG.

Værelse: 2 singles standard

Jeg betalte omkring €41 for to personer inklusiv morgenmad for et værelse med 2 enkeltsenge, hvilket er en god pris efter min mening.

Ved ankomst på værelset kommer du ind i en lille entre med adgang til badeværelset i den ene side, som du kan læse mere om senere i denne anmeldelse. Lige frem kommer du ind i værelset med to enkeltsenge i midten. Der er god plads til at bevæge sig mellem sengene. Sengen er fin og har en god og behagelig madras, lagner og puder.

Overfor sengen finder du TV, bagageholder og et spejl. Mellem de to senge finder du et bord med blandt andet telefon til fx at ringe til receptionen. På siden er et skab, hvor du kan hænge dit tøj op, og der er også et køleskab.

Badeværelse

Badeværelset ved indgangen af ​​værelset. Pladsen er ikke super rummelig og der er håndvask, toilet og bruser. Bruseren har en håndbruser og en sæbedispenser. Det er rart, at bruseren har en glasdør. Det er nemt at få vandet til at få den rigtige temperatur. Der er også en hårtørrer og masser af håndklæder på badeværelset. Alt er rent og pænt udført, alt i alt et fantastisk badeværelse.

Faciliteter

På Holiday Inn Express Bangkok Sathorn er der flere faciliteter tilgængelige, som du kan bruge under dit ophold. I stueetagen finder du et lille vaskerum med nogle vaskemaskiner, tørretumblere og strygefaciliteter. Du kan bruge dette mod betaling. Her finder du også et fitnessrum med noget udstyr.

Et kendetegn ved Holiday Inn Express kæden er, at morgenmad altid er inkluderet i prisen (i hvert fald de gange, jeg har boet på et). Morgenmaden serveres i stueetagen. Da jeg ankom meget tidligt om morgenen efter en begrænset mængde søvn under flyvningen, gik jeg først i seng. Lige før buffeten lukkede, tog jeg morgenmad.

Der er et udvalg af varme og kolde asiatiske og vestlige retter til morgenbuffeten. Der er masser af valg for alle, fra nudelsuppe til (søde) sandwich, yoghurt og frugt.

Ved 10-tiden lukker buffeten, og man kan ikke tage noget mere. Retterne er friske og velsmagende. Forvent ikke en Hilton-buffet, men til prisen på €41 er der et tilpas udvalg efter min mening.

Forrest, også i stueetagen, finder du The Coffee Club. Efter morgenmaden åbner cafeen, og du kan spise og drikke her.

Gratis og god WiFi er tilgængelig overalt på hotellet. Du kan nemt downloade noget, se en film eller bare tjekke dine sociale medier. Du kan også parkere din bil på hotellet, gratis.

Fordele IHG One Rewards

Loyalitetsprogrammet for IHG kæden hedder IHG One Rewards. Som medlem sparer du nætter og point her. Med disse nætter og point kan du opnå en højere status. De forskellige statusser giver forskellige fordele.

Som Platinum-medlem sparede jeg 357 kvalificerende point, 214 bonuspoint og 500 velkomstbonuspoint. Oven i disse punkter fik jeg mulighed for at tjekke ud senere. I første omgang var udtjekningstiden klokken to om eftermiddagen, hvilket jeg kunne forlænge til klokken tre om eftermiddagen. På tidspunktet for mit ophold var der ingen andre fordele, som jeg kunne drage fordel af.

Udsigt fra værelset

Billeder: InsideFlyer – MdTurck

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Gåafstand til Chong Nonsi metro.
- Velholdte og rimelig rummelige værelser.
- Gratis morgenmad inkluderet i prisen.
- Sen check-in er mulig.
- Flot dekoreret med alverdens tegninger/kunst.

Cons

- Badeværelset er til den lille side.
- Ikke mange fordele for IHG One Rewards-medlemmer.

Service

Lokation

Værelse

Faciliteter

Værdi

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *