Nye favoritdestinationer i Sydøstasien slår Australien her i vinterferien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Skolernes vinterferie er netop skudt i gang. I vinterferieperioden oplever Singapore Airlines udsolgte fly, og ser de sydøstasiatiske destinationer vinde i popularitet ift. den mangeårige topfavorit, Australien. Thailand indtager førstepladsen, efterfulgt af Vietnam og Bali.

Ifølge Singapore Airlines, har inflation og økonomisk usikkerhed ikke påvirket skandinavernes rejselyst. Det ser vi på at Singapore Airlines lige nu harfem ugentlige og de fortæller at det er ganske fyldte fly der flyver fra Københavns Lufthavn mod Singapore.

Rejsemønstret for vinterferien (uge 7 – 10) er lidt anderledes i år og noget tyder på, at Vietnam for alvor er ved at cementere sig som et attraktivt rejsemål for skandinaverne.

Vi har set en voksende interesse for Vietnam siden genåbningen, og denne vinterferie ser vi flere bookinger til Vietnam end fx Bali og Singapore. Det indikerer, at skandinaviske rejsende er sultne på at udforske nye rejsemål – og i Vietnam tryllebinder både historien, naturen, maden og de uberørte strande. Filippinerne er ligeledes et rejsemål, der bevæger sig op ad skandinavernes bookingliste.

Muhammad Raimi, administrerende direktør for Singapore Airlines i Norden.

Fremover bliver det endnu nemmere at besøge Vietnam. Singapore Airlines har netop underskrevet et aftalememorandum (MoU) med Vietnam Airlines, der styrker codeshare-samarbejdet på flyvningen mellem Singapore og Vietnam.

Halong Bay i Vietnam. Stedet er på Unesco World Heritage liste. Foto: Singapore Airlines / PR

Indsætter flere fly til Thailand, Australien og New Zealand

For at imødekomme passagerernes stigende efterspørgsel på rejser til Sydøstasien, Australien og New Zealand indsætter Singapore Airlines flere fly.

–  Den 26. marts øges volumen mellem Singapore og Phuket med en fjerde daglig afgang.

–  Fra den 1. oktober indsættes endnu en afgang på ruten mellem Singapore og Bangkok, og går dermed fra fire til fem daglige afgange.

–  Efter en pause på næsten fire år er den rummelige Airbus A380 med plads til 471 passagerer tilbage på ruten mellem Singapore og Melbourne fra den 16. maj. A380’eren erstatter 777-300ER.

–  I maj 2023 indsættes Airbus A380 SQ221 fra Singapore til Sydney og på SQ232 på returrejsen. Dette erstatter den mindre Airbus A350-900, der flyver på ruten i øjeblikket.

Ser man på flyselskabets bookinger for forår og sommer, tyder mønstret på, at Australien er tilbage på førstepladsen som rejsemål nr. 1.

Forsidefoto: Singapore Airlines / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *