De danske vandfly er på vingerne igen i næste uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter 7 driftsår ser vandflyselskabet NORDIC Seaplanes positivt på fremtiden. Med 2 fly blev der i  2022 sat et meget ambitiøst program op, med mange afgange mellem Aarhus og København. I næste uge er de to fly på vingerne igen.

Den 21. Februar letter vandflyet igen og du kan igen flyve mellem Aarhus og København på kun 45 min. Der er en forventning om at øge markedet markant, nu hvor pandemien endelig har sluppet sit tag, og vi frit kunne rejse igen.

Oplevelser er vejen til vækst

Vi satte passagerrekord både på de daglige afgange og sightseeing, men vi er også realistiske omkring, at pandemien og nu krigen i Ukraine, har givet kunderne nye rejsevaner, derfor vil de i 2023 opleve, at fartplanen er reduceret. Målet med den reducerede fartplan er også at samle passagererne på et mindre antal afgange, og dermed bidrager vi til at minimere og begrænse vores CO2-aftryk.

Lasse Rungholm, direktør og kaptajn.

2022 blev et rekordår for NORDIC Seaplanes. Det skyldes hovedsagelig tilgangen af sightseeing kunder i København.

Vi kan godt mærke, at den internationale turisme er tilbage, specielt i Danmarks hovedstad. De mange krydstogtanløb og de internationale turister vil gerne opleve og de vil gerne betale for det. Hvor den samlede andel af sightseeing kunder, alene målt i København, før lå på 5%, steg den til 11% i 2022. Derfor bliver 2023 året, hvor vi har øget fokus på at udbygge sightseeing sæsonen og se på hvilken andre oplevelser, vi kan tilbyde kunderne, selvfølgelig altid med udgangspunkt i at lette og lande på vand. I København starter vi sightseeing allerede den 15. april og efterfølgende i Aarhus.

Lasse Rungholm, direktør og kaptajn.

Flere private kunder

Loyalitet skaber stabilitet, den læresætning gælder også for Nordic Seaplanes.

Vores kunder har fokus på den korte rejsetid, og de kan se, at de får værdifuld tid frigivet til andre formål. Hos dem er fokus ikke så meget billetprisen, det ser vi i stedet hos det private segment, hvor vi med held har fået større kundetilgang med en mere aggressiv billetprispolititik på dagens midterste afgange.

Lasse Rungholm, direktør og kaptajn.

Søg efter de ledige billetter her. Måske du kan få en prisbillig tur mellem København og Aarhus, som i hvert fald er den hurtigste.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *