Ryanair med 3 nye ruter fra København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så har Ryanair atter åbnet op for for den Københavnske godtepose, og i denne omgang er det tale om hele 3 nye ruter:

For 14 dages tid siden blev den første af de 3 nye ruter præsenteret. Ikke mange dage senere blev endnu en rute offentliggjort, og i dag blev nummer 3 af de nye ruter så offentliggjort. På samme tid skal vi dog sige farvel til en rute som blev lagt til salg, men som ikke kommer i luften alligevel.

Den første rute der er tale om, er en rute til vor tyske nabo, i form af en rute til Weeze nær Düsseldorf. Ruten vil have afgang den første afgang søndag den 26. marts, og derefter blive fløjet med 3 ugentlige afgange på tirsdag, lørdag og søndage.

Den anden rute der er tale om, som ligeledes blev offentliggjort for ikke længe siden er en rute til portugisiske Faro. Denne rute vil af Ryanair blive betjent med 2 ugentlige afgange, på mandag og torsdage, med driftsstart mandag den 27. marts.

Den sidste nye rute, som i øvrigt blev annonceret i dag, går til Italien. Ruten går til Italienske Pisa, og vil med 2 ugentlige afgange betjent på onsdag og søndage. Denne rute vil modsat de 2 andre ruter først starte op den 2. Juli.

Rute lukker før den kom i drift

InsideFlyer kunne i fjor annoncere at Ryanair havde annonceret en ny rute mellem København og Barcelona. Denne rute, som det irske lavprisselskab havde annonceret, trods stærk konkurrence, skulle dog vise sig IKKE at komme i gang som forventet.

I forbindelse, med at Ryanair har tilbageleveret slots til København lufthavn, som på samme tid også betyder at flyvningerne fra en eventuel base i Københavns Lufthavn er blevet “vendt om”. Ja så betyder det også at Ryanair, har valgt at ruten ikke kommer i gang som forventet. tilbageleveringen af slots til Københavns Lufthavn, betyder også at Ryanair ruten mellem København og Liverpool blandt andet lukker fra slutningen af marts.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *