Alsie Express i samarbejde med Finnair

Alsie Express i samarbejde med Finnair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter success med deres interline aftale med SAS starter Alsie Express et lignende samarbejde med Finnair.

Alsie Express har indtil nu haft kæmpe success med deres interline samarbejde med SAS og vælger nu at udvide deres horisonter ved at lave en interline aftale med Finnair også.

Dette betyder at man for fremtiden kan starte sin rejse i Sønderborg når man skal til Finnland eller Asien og samtidig få skrevet sin bagage ind hele vejen – så længe man rejser med Finnair.

I forvejen er det over halvdelen af Alsie Express passagerer der får skrevet deres bagage ind med SAS til en videre destination – og man håber på at endnu flere benytter sig af muligheden, når det nye samarbejde træder i kraft.

Selskabets rute imellem Sønderborg og København er blevet populær blandt danskerne. Lige nu transporterer Alsie Express næsten 60.000 passagerer årligt på denne ene rute og har 27 ugentlige afgange med deres ATR72-500 – med plads til 48 passagerer.

Læs vores anmeldelse af selskabet her!

Det er positivt for de sønderjydske rejsende med denne ekstra mulighed for at komme let ud i verden. De har taget godt imod det første interline samarbejde, så mon ikke også de værdsætter denne nye mulighed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *