Alternativ hotel-booking

New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fleste har prøvet at booke hotel hos hotels.com eller booking.com, men der er flere andre tjenester for de prisbevidste og eventyrlystne. Lad os kigge på et par stykker af dem.

Hotwire.com

Hotwire er ligesom hotels.com ejet af Expedia. Men hvor hotels.com er lige ud af landevejen, så kan du hos Hotwire spare lidt kroner mod at bevæge dig ud i det uvisse. Du går ind på hjemmesiden og laver en søgning i den by, du gerne vil besøge – fuldstændig ligesom på hotels.com. Men søgeresultaterne ser anderledes ud.

Hotwire søgeresultat

I stedet for at se en liste over hoteller, kan du nu vælge mellem forskellige områder i byen og hvor mange stjerner du ønsker at hotellet skal have. Der er en lille beskrivelse og angivet om du f.eks. får gratis internet, men navnet på hotellet får du ikke. Du kan derfor heller ikke vide præcis, hvor hotellet ligger. Først når du har betalt, får du en bekræftelse med navn på hotellet. Den chance, du tager, betyder til gengæld, at du får en lavere pris end ellers. Det skyldes, at flere hoteller hellere vil tilbyde værelserne på denne måde, frem for at annoncere med så lave priser, da det jo kan gå ud over deres image.

Oveni den lavere pris kan du også få op til 9,9% cashback/rabat via Dubli (referral link).

 

Tingo.com

Tingo er ejet af TripAdvisor, som nok mest er kendt for anmeldelser af hoteller og andre ting i forbindelse med rejser. Tingo ligner umiddelbart en hotels.com i opbygning og booking, men der er en forskel.

Tingo søgeresultat

For når du har booket, bliver Tingo ved med at holde øje med din booking. Falder prisen, får du forskellen tilbagebetalt – helt automatisk. Eller hvis et bedre værelse på det hotel du har booket, falder til en lavere pris end det, du har betalt, så får du en mail og kan opgradere.

Tingo forklaring
Sådan forklarer Tingo selv modellen

Tingo påstår på forsiden, at de indtil nu har tilbagebetalt 900.000 dollars til deres brugere.

Også hos Tingo kan du få cashback/rabat hos Dubli (referral link). Op til 9,6%

 

Priceline.com

Priceline er en amerikansk hjemmeside og udbuddet af hoteller uden for USA er ikke helt lige så stort som andre steder. Det er i hvert fald min erfaring. Til gengæld tilbyder de noget, som lyder helt uvirkeligt: ‘Name Your Own Price’. Altså du betaler hvad du vil! Det er selvfølgelig noget af en overdrivelse, men det er meget populært i USA. Søgningen fungerer lidt som hos Hotwire.

Priceline søgeresultat

Du får tilbudt forskellige bydele og kan vælge hoteller med et vist antal stjerner. Men i stedet for at få en pris, skal du nu selv tilbyde en pris – lidt ligesom på en auktion. Priceline fortæller dig hvad gennemsnitsprisen er, så du har noget konkret at vurdere ud fra. Herefter skal du ‘betale’ på sædvanlig vis, og så ellers vente… For normalt har du på nuværende tidspunkt booket, men ikke her. Der går et stykke tid, før du får svaret på, om din booking er gået igennem og hvilket hotel du kan glæde dig til at besøge.

Samme koncept gælder i øvrigt også for flyrejser på Priceline.

God tur!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *