Anmeldelse: citizenM Los Angeles Downtown Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har for nyligt besøgt Los Angeles. Vi har denne gang boet på citizenM Los Angeles Downtown Hotel. Læs med hvad vi syntes om hotellet.

Los Angeles er højt på listen over ikoniske amerikanske byer. Californien er ikke kun kendt for San Francisco og Silicon Valley, men også englenes by er på mange rejselister. Los Angeles har lige knap 4 millioner indbyggere, hvilket gør den til USAs næststørste by efter befolkningstal.

Sørg for at planlægge, når du besøger Los Angeles. Byen har flere kvarterer, og hvis du vil besøge mere end ét, hvilket anbefales, skal du tage rejsetiden med i betragtning.

Populære steder inkluderer Santa Monica, Venice Beach, Downtown og selvfølgelig Hollywood.

Som i enhver storby rundt om i verden kan hotelpriserne stige voldsomt afhængigt af, hvornår du besøger.

Beliggenhed i Downtown Los Angeles

Denne gang ønskede vi et hotel i Downtown området og fik mulighed for at bo på citizenM Los Angeles Downtown.

Indgangen til citizenM Los Angeles Downtown. Foto: Christian / IF

citizenM-hotellet er nemt tilgængeligt både med bil og offentlig transport. En lejebil eller taxa tager cirka en halv time fra Los Angeles International Airport (LAX). Offentlig transport tager omkring 90 minutter. Jeg tog en taxa fra ‘LAX-IT’, lige uden for lufthavnen. Du kan tage den gratis shuttle til denne taxa-standplads. Det er nemt at bestille en Uber / Lyft / taxa der ved hjælp af den gratis WiFi-service. En taxa til 4 personer og 5 store bagagestykker kostede mig cirka 65 dollars.

Velkommen til citizenM Los Angeles Downtown

Taxaen satte os af foran hotellet. Ved indtjekning afleverede vi vores pas og kreditkort. Det venlige personale i receptionen tjekkede os ind på 2 værelser og 3 nætter.

Derefter blev vi henvist til at bruge selvbetjeningsautomaterne til at lave vores egne værelsesnøgler. Det føltes lidt som dobbeltarbejde, da vi skulle scanne vores pas igen, men processen var ret nem.

Selvbetjeningsautomaterne til check ind/ud. Foto: Christian / IF

Da vi var færdige med at lave vores værelseskort, fik vi en kort forklaring om hotellet og faciliteterne.

Værelset

citizenM-værelse I denne anmeldelse af citizenM Los Angeles Downtown vil vi også diskutere hotellets værelsestyper. Faktisk kan vi være korte om denne del af anmeldelsen: Alle værelser er meget ens. Den eneste reelle forskel er etagen og udsigten. Hvert værelse har en størrelse på cirka 150 kvadratfod eller 14 kvadratmeter. Denne gang boede jeg på 9. etage.

Når du træder ind på værelset, finder du et stort spejl lige til højre. På den anden side er der et åbent garderobeskab med bøjler. Du kan også finde opbevaringsplads ovenover garderoben.

Efter den lille gang kommer du til et lille håndvaskområde til højre. Der er et andet spejl og en væglampe samt to stikkontakter og lyskontakter. Under vasken er der mere opbevaringsplads og en skuffe med en minibar. Ved siden af er der håndklæder, en hårtørrer og papirlommetørklæder.

På venstre side har du adgang til badeværelset med toilet og bruser. Du vil læse mere om badeværelset senere i denne anmeldelse af citizenM Los Angeles Downtown-hotellet. Størstedelen af resten af værelset optages af den store komfortable kingsize-seng. Under sengen finder du ekstra opbevaringsplads og en lille pengeskab.

Modsat sengen er der en stor vægmonteret tv-skærm og en bogreol. Det er muligt at streame dit eget indhold til tv’et, forresten. Ved siden af sengen er der også et lille skrivebord med en stol og flere stikkontakter og lyskontakter.

Badeværelset

Dette hotelværelse er lidt på den lille side, men selvfølgelig bor vi i et “microtel”. Badeværelset er opdelt i to. Håndvasken findes i gangen, og toilet og bruser er på badeværelset. Bruseren har både et håndbruser og en dejlig regnbruser. Der er flere kroge til at hænge dit håndklæde.

Badeværelset er ikke det største og er en “del” af gangen. Foto: Christian / IF

I forhold til faciliteter har badeværelset ikke meget at tilbyde.

Bruseren. Foto: Christian / IF

Håndvasken har noget håndsæbe. Og i bruseren finder du shampoo og brusegel.

Værelsets komfort

Selvom værelset er ret lille, er det stadig meget komfortabelt. Værelsets designere skulle være kreative, når det kommer til opbevaringsplads, og jeg synes ærligt talt, at de gjorde det godt. Opbevaringspladsen under sengen og også de ekstra hylder er virkelig praktiske.

Tablet som styre rummets funktioner. Foto: Christian / IF

På skrivebordet er der en tablet, som du kan bruge til at styre nogle værelsesfunktioner. Du kan bruge tabletten til at tænde for stemningsbelysningen (inklusive forskellige farver), bruge tv’et, betjene aircondition og endda lukke gardinerne. Tabletten reagerer meget godt og fungerer godt!

Det er ret nemt at bruge aircondition med tabletten, men jeg syntes stadig, at det var lidt for varmt om natten.

Hotelfaciliteter

I denne anmeldelse af citizenM Los Angeles Downtown vil vi også diskutere hotelfaciliteterne. De fleste af dem findes i den fantastiske rummelige hotellobby i stueetagen. Hotellet forsøger at skabe en hyggelig stemning med lobbydesignet ved at bruge en blanding af moderne og retro designelementer. Lobbyen har også et forretningshjørne med en printer, et spilleområde og et separat legeområde for børn. Der er også nogle mødelokaler til rådighed (mod betaling).

Der er kunstværker flere steder i stueetagen. Foto: Christian / IF

I lobbyen er der kunstværker og installationer af lokale og internationale kunstnere. I stueetagen finder du også restauranten og baren kaldet canteenM. Du vil læse mere om det senere i denne anmeldelse.

Mulighed for træning i hotellets fitnesscenter. Foto: Christian / IF

Hvis du vil holde dig i form under dit ophold, kan du gå til fitnesscentret på 10. sal. Fitnessrummet har nogle af de nyeste udstyrsgenerationer, der endda giver dig mulighed for at tilslutte dit smartur. Der er også en dejlig udsigt over området, og du kan køle ned på den tilstødende terrasse (som desværre var lukket under mit besøg). I min oplevelse er fitnesscentret virkelig lille i forhold til antallet af hotelværelser. Jeg boede tre dage, og to af dagene var fitnesscentret helt fuldt. I stedet valgte jeg at løbe udenfor.

Nogle etager har et separat strygerum, hvilket jeg synes er en smart ekstra facilitet for gæsterne.

Hotellet har ikke sin egen parkeringsplads, men du kan finde mange offentlige og private parkeringspladser omkring hotellet. Hotellets personale kan rådgive om, hvor du skal gå hen. Endelig har hotellet gratis WiFi til både gæster og besøgende. Denne service er hurtig og pålidelig.

Det er godt at være opmærksom på, at området omkring hotellet desværre har mange hjemløse mennesker. For at være ærlig er dette ikke unikt for dette område, du vil finde det flere steder i LA. Men det er noget, du skal være opmærksom på.

Restaurant og bar

canteenM Under vores besøg brugte vi morgenbuffeten på canteenM. Buffeten er tilgængelig hver dag mellem kl. 6 og 11 – ret generøse morgenmadstider faktisk. Buffeten er meget god, da der er masser af valgmuligheder. Du kan starte med yoghurt med müsli og frisk frugt. Og der er valg af brød, bagels, croissanter og chokoladekager. Der er også to slags muffins. Hvis du vil, kan du tilføje skinke, ost og tomater. Og ægget? Du kan bestille det kogt præcist som du vil, direkte fra personalet.

Der er også nogle kager, og du kan prøve amerikanske specialiteter som pankager eller french toast. Der er også kaffe, te, juice og vand. Jeg vil sige, at det er en meget god morgenbuffet, når du sammenligner det med andre hoteller i USA, og selvom prisen for en enkelt morgenmad er 18 dollars, synes jeg, det er det værd.

Hotellets bar. Foto: Christian / IF

For frokost og middag kan du også besøge canteenM. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af retter, herunder burgere, salater, pizza, risretter og meget mere. Jeg vil sige, at priserne er meget rimelige sammenlignet med andre restauranter i Downtown LA. Maden er god og smagfuld, men ikke noget ekstraordinært. Stemningen i restauranten er imidlertid meget hyggelig og afslappet.

Afsluttende tanker om citizenM Los Angeles Downtown

Generelt set var mit ophold på citizenM Los Angeles Downtown behageligt. Hotellet har en cool og moderne atmosfære og er ideelt beliggende i Downtown LA. Værelset, selvom det er lidt på den lille side, er smart designet og tilbyder god komfort.

Faciliteterne som lobbyen, canteenM og fitnesscentret er også værd at bemærke.

Det eneste lille minus er størrelsen på fitnesscentret i forhold til antallet af hotelgæster. Under mit ophold var det meget overfyldt, og det var svært at finde plads til træning.

Alt i alt så kan jeg anbefale citizenM Los Angeles Downtown til rejsende, der leder efter en moderne og bekvem base i Downtown LA.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ God lokation i Downtown Los Angeles
+ Flot og smart design på hotellet og værelserne
+ God morgenmad til prisen i canteenM

Cons

- Værelserne er relativt små på hotellet, men det var kendt på forhånd
- Hotellet har ikke egne parkeringspladser grundet placeringen i Downtown
- Området omkring hotellet er præget af mange hjemløse

Service

Location

Værelse

Faciliteter

Value 4 Money

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *