KLM introducerer nye business class sæder i Boeing 777 flyene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM er nu officielt begyndt at installere de nye World Business Class-sæder med døre ombord på Boeing 777-300ER-flyene. De nye sæder vil på sigt også være tilgængeligt i de mindre Boeing 777-200ER-fly.

De nye Jamco Venture-sæder er baseret på den variant, der bruges i Boeing 787 Dreamliners. I den nye kabine ombord på Boeing 777 har alle World Business Class-passagerer direkte adgang til midtergangen. Sæderne er arrangeret i et 1-2-1 opstilling. Derudover er hver stol udstyret med en letvægts skydedør, der let kan åbnes og lukkes. Dette giver passagererne mere privatliv.

Sæderne kan justeres på forskellige måder. Der er justerbar støtte til lænden og en relaxmode er der også. Stolen kan være helt flad og skabe en seng på knap to meter. Personlige enheder kan oplades på forskellige måder. Stolen har nu også et skab med låg som ekstra opbevaringsplads og indbygget spejl.

Boet Kreiken, EVP Customer Experience hos KLM, er glad for det nye produkt:

Baseret på omfattende kunde- og konkurrentundersøgelser har vi forbedret sædet på World Business Class, så kunderne kan nyde endnu mere privatliv og komfort under flyvningen. Sæderne er blevet forbedret med hensyn til design, teknologi og bæredygtighedskriterier. Med de opdaterede sæder i World Business Class, Premium Comfort, Economy Comfort og Economy Class imødekommer KLM passagerernes forskellige ønsker. Vi er glade for at kunne tilbyde disse produkter og yderligere services til vores kunder over hele verden.

Billede: KLM

Alle KLM Boeing 777-200ER og B777-300ER vil på sigt få denne nye World Business Class-kabine ombord. Når KLM installerer det nye sæde, vil den nyeste Premium Comfort-kabine også komme med ombord. Dette er flyselskabets premium economy class produkt. KLM forventer, at ombygningen er gennemført inden for et år.

Det første fly, der har de nye kahytter ombord, er PH-BVA. Denne enhed har også navnet Orange Pride. Du kan for eksempel spore enheden via FlightRadar24. KLM starter med regelmæssigt at indsætte den nyeste kabine til Shanghai. Disse andre destinationer forventes at følge løbende.

Billeder: KLM

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *