Andet nye Scandic Go på vej allerede før det første åbner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Go er Scandics nye hotelbrand i det hurtigt voksende economy-segment. Det første Scandic Go-hotel åbner på Upplandsgatan i Stockholm til september, og Scandic har nu underskrevet en lejeaftale om endnu et Scandic Go – denne gang et centralt beliggende hotel med 221 værelser på Fridhemsplan på øen Kungsholmen i Stockholm. Planen er at åbne hotellet i slutningen af sommeren 2024 efter en renovering. Scandic har underskrevet lejeaftalen med virksomhedens største udlejer, Pandox.

Fridhemsplan er en af de store gateways til det centrale Stockholm. Boligbyggerier, restauranter, barer, butikker og store grønne områder skaber en levende og pulsende bydel, der tiltrækker både fritids- og forretningsrejsende.

Vi er enormt glade for at åbne vores første hotel på Kungsholmen. Med kompakte hotelværelser og pladseffektive fællesarealer er ejendoms- og hotelkonfigurationen i høj grad på linje med vores nye Scandic Go-koncept og vores mål om fortsat at udvikle os i det hurtigt voksende economy-segment. Ved at udvide Scandic Go fortsætter vi med at styrke vores hotel- og produktudbud i Stockholm, samtidig med at vi styrker vores arbejde med at indtage en ledende rolle og udvikle segmentet i Norden.

Jens Mathiesen, administrerende direktør for Scandic Hotels Group.

En god pris, indbydende design, nem selvbetjening, samt morgenmad og varm mad døgnet rundt er centrale elementer i det nye Scandic Go brand. Hotelværelserne på Scandic Go har et ungdommeligt design, der byder på smarte løsninger og opbevaringsfaciliteter – features som efterspørges af den nye målgruppe af fritidsrejsende, der ønsker at drage fordel af byens fritids- og oplevelsestilbud frem for at fokusere på selve hotelopholdet.

Det er rigtig gode nyheder, at vi åbner endnu et Scandic Go i det centrale Stockholm i slutningen af sommeren 2024. Vores ambition er på sigt at blive markedsleder i de nordiske lande i det stærkt voksende economy-segment gennem Scandic Go. I Danmark har vi igennem et stykke tid haft en løbende dialog, som har affødt en stor interesse fra flertallet af bygningsejere, der sammen med hele den danske organisation ser frem til at få Scandic Go til Danmark.

Søren Faerber, Country Managing Director i Scandic Danmark.

Pandox vil under renoveringen foretage en teknisk opgradering af ejendommen. For Scandic er bæredygtighed en central del af driften, og hotellet vil efter åbningen blive certificeret med det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *