American Airlines lander i København i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

American Airlines er på vej til København med en Boeing 787-9. Den lander kort før klokken 11:00 i dag for at være klar til den første flyvning i morgen til Philadelphia.

American Airlines starter i morgen officielt op for deres nye rute mellem Philadelphia og København, men allerede kort før klokken 11:00 fredag ankommer det 7 år gamle Boeing 787-9 Dreamliner til København. Ved denne artikels udgivelse er flyet nord for Edinburgh.

Kilde: FlightRadar

Følg flyet live her

Lørdag over middag er der en gate event i Københavns Lufthavn for at fejre denne nye rute og sende første afgang godt afsted til Philadelphia.

Flyet som bruges har registreringen N823AN og flyver til København med rutenummeret AA744. Returflyvningen fra København har rutenummeret AA745. Når dette fly kommer retur til Philadelphia lørdag, så er det planlagt til en tur til London.

Hvorfor flyet ankommer i dag ved vi ikke præcist, men forbedredelse til den første afgang og at give besætningen nok hvile er nok grunden. Ellers vil flyet ikke normalt have en overnatning i København men kun godt 3 timer.

InsideFlyer er på plads i morgen i Københavns Lufthavn til denne første afgang. Vi dækker det løbende på vores Instagram konto og med en artikel fra dagen.

Foto: American Airlines B787-9 (N834AA) i Dublin Airport (DUB) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *