American Airlines og US Airways fusionen godkendt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tirsdag aften blev fusionen godkendt mellem American Airlines og US Airways. Dette betyder endnu en kæmpe fusion mellem to amerikanske selskaber, hvor den tidligere var United og Continentel.

Det nye selskab kommer til at have over 1.300 fly og 120.000 ansatte. Det vil have 6.700 daglige flyvninger og over 200 mio passagere hvert år. Til sammenligning har SAS i 2012 cirka 28 mio passagerer.

bonusfeber - americanusairways merger

Hvorfor er denne merger interessant? Det er den fordi at US Airways tidligere har været en kilde til gode – og billige – køb af points i deres Dividend Miles program som man efterfølgende kunne veksle til en award i business eller first på Star Alliance partnerne. Denne mulighed forsvinder nu og derfor efterlader det et hul.

Så hvis man har masser af point på sin Dividend Miles konto skal man overveje om at få booket en award hurtigt inden det lukkes ned, da det eller vil betyde at det sammenkøres med American’s program.

Bonusfeber vil følge op på situationen løbende som mere information kommer og hvilke muligheder der åbner sig.

LINK:
http://www.aa.com/intl/portal/index.jsp?locale=en_DK
http://www.usairways.com/default.aspxHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *