American Express starter genåbning af lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra og med 5. oktober vil American Express starte genåbningen af sine lufthavnslounger med to Centurion-lounger i USA. Alle loungene har været lukkede siden marts på grund af coronapandemien.

5. oktober genåbner American Express to af sine Centurion-lounger i Seattle og Philadelphia. Øvrige lounger vil også åbne efterfølgende, uden at der foreløbigt er sat nogen dato for dette. Europa har for nuværende ingen Centurion-lounger, men den første skal efter planen åbne i London Heathrow mod slutningen af året. 

De fleste Centurion-lounger ligger i USA, i lufthavnene George Bush Intercontinental, Las Vegas McCarran, Charlotte, Dallas/Fort Worth, San Francisco International, Miami International, Seattle-Tacoma, New York LaGuardia og Philadelphia. Derudover findes der også en lounge i lufthavnen i Hongkong. Desuden findes der internationale American Express-lounger i Argentina, Australien, Indien og Mexico, samt en række kontraktlounger over hele verden. Et AmEx Platinum-kort giver kunden og to gæster adgang til loungerne så længe du har en flyvning samme dag. 

American Express Platinum-kort

Smittestop-tiltag

Der er indsat flere tiltag for at undgå spredning af coronavirusen når loungerne åbner. Du skal blandt andet benytte mundbind når du besøger loungen og adgang gives kun kontaktløst via AmEx mobilapp. Buffeten vil være lukket til fordel for portionsservering på fad. Baren vil være åben, men du vil indtil videre ikke kunne bestille fra cocktailmenuen.

Baseret på en artikel af Kilian for InsideFlyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *