LoungeBuddy nu kun for American Express kortholdere

Loungebuddy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

LoungeBuddy har i en del år tilbudt en nem måde at købe adgang til lufthavnslounger, ofte med rabat. Efter overtagelsen af American Express er det fremadrettet kun tilgængelig for AMEX kunder.

Gennem LoungeBuddy kan du nemt købe et enkelt adgangskort til lufthavnslounger over hele verden via appen eller hjemmesiden. Du er dermed ikke afhængig af elite status, rejseklasse eller medlemskab af et loungenetværk. Dette har altid været en meget let metode til at få adgang til en lounge, og med de regelmæssige kampagner, ofte til attraktive priser.

Desværre er det nu ændret. Tidligere i år blev LoungeBuddy overtaget af American Express. Siden 1. april er det kun muligt at købe et lounge pass med et American Express kreditkort. Andre kreditkort er udelukket. Selvom du stadig har kredit i app’en og kun skal betale et restbeløb, er dette ikke længere muligt med Mastercard eller Visa.

LoungeBuddy og American Express

AMEX ønsker sandsynligvis at udvide sin egen Global Lounge Collection gennem LoungeBuddy og yderligere integrere loungeadgang. Visse premium kortholdere har allerede adgang til lounger til egne Centurion-lounger eller f.eks. gennem et inkluderet Priority Pass-medlemskab. Ifølge AMEX har der også været ændringer i loungeudvalget siden overtagelsen. Der er en særlig supportside med ofte stillede spørgsmål om konsekvenserne.

Det er meget uheldigt, at Loungebuddy nu er så begrænset og afgrænset til medlemskab af et globalt firma for rejsende fra hele verden. Der er ikke sammenlignelige alternativer til passagerer, der kun har et Mastercard eller Visa, bortset fra at købe et – ofte dyrere – dagskort i receptionen.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *