Hvilke flyselskaber har de bedste sikkerhedsvideoer?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabernes sikkerhedsvideoer har efterhånden udviklet sig fra kedelige film om de ganske vigtige informationer til at bringe det på en underholdende og meget mere interessant måde hvor målet er klart; Det gælder om, at få folk til at følge med!

De seneste par år har vi set flere og flere flyselskaber melde sig på banen omkring kreative sikkerhedsvideoer. Jeg har igennem rigtig mange af mine rejser set mange forskellige videoer – nogen selvfølgelig langt bedre end andre. Herunder har vi samlet nogen af de mest populære sikkerhedsvideoer – måske har du allerede set nogen af dem på dine rejser? Hvis ikke, så nyd dem – de er rigtig godt lavet.

Sikkerhedsvideoer fra hele verden

Air New Zealand har i mange år været langt fremme i forhold til kreative sikkerhedsvideoer. New Zealand er kendt for rigtig mange ting, men især filmene om Hobbitten og Ringenes Herre, hvor (meget) af de mange film er optaget, fylder meget dernede. Derudover er landet besat af Rugby og det er nogen af disse emner, som flyselskabet har brugt til at skabe nogen rigtige sjove og gennemførte sikkerhedsvideoer.

En af de mest populære sikkerhedsvideoer fra Air New Zealand er lavet på baggrund af filmene fra Middle Earth. Denne sikkerhedsvideo, som de har givet titlen “The Most Epic Safety Video ever made” er også den følelse, rigtig mange sad med, da selskabet tilbage i 2014 udgav videoen.

Qatar Airways får hjælp af Messi og FC Barcelona

Qatar Airways har fået fornemt besøg af fodboldstjerner fra FC Barcelona i en af deres sikkerhedsvideoer – og som Qatar Airways selv har udtalt “Vær ALDRIG offside på flysikkerheden”.

 

Flyselskabet Turkish Airlines har også haft gang i kreativiteten mht. deres sikkerhedsvideoer. Tilbage i 2017 lavede de en magisk sikkerhedsvideo i samarbejde med den kendte illusionist Zach King. Det er helt klart en video man kan se lidt flere gange, for at være sikker på at man får alle detaljerne med.

Sidenhen har Turkish Airlines fået hjælp af LEGO i deres nyeste sikkerhedsvideoer, hvor rigtige skuespillere er erstattet af små lego figurer. Set med danske øjne, er dette en rigtig sjov idé.

British Airways får hjælp engelske stjerner

Selskabet udgav i 2017 sikkerhedsvideoen “Director’s cut” hvor flere kendte engelske personer medvirker i videoen, heriblandt Gordon Ramsay, Rowan Atkinson, Thandie Newton og Sir Ian McKellen. Året efter udgav man en ny video som også var fyldt med kendisser, heriblandt Sir Michael Caine, Joanna Lumley, David Walliams, Olivia Colman, Asim Chaudhry, Jourdan Dunn og Naomie Harris. Herunder kan du se videoen fra 2017.

Sikkerhedsvideo som musikvideo

Virgin America meldte sig allerede på banen med en kreativ video tilbage i 2013. Selskabet lavede en musikvideo, hvor alle de vigtige informationer selvfølgelig bliver pointeret.

 

Da New Zealand vandt VM i Rugby i 2015, lavede man i samarbejde med All Black Rugby holdet sikkerhedsvideoen “Men In Black Safety Defenders”.

Opsummering

Personligt er jeg helt vild med Air New Zealands sikkerhedsvideo fra Middle Earth. Den har bare alt det, som jeg forbinder med både New Zealand, men også med landet. Videoen med Zach King fra Turkish Airlines synes jeg også er utrolig gennemført og virkelig flot lavet. Første gang jeg fløj med Air New Zealand var videoen med “Men in Black” om bord på flyet mod Queenstown og jeg vil ærligt indrømme, at jeg fulgte utrolig meget med. Dels fordi der var noget at kigge på, men også fordi især sangen (eller melodien) er noget man allerede kender.

Hvad synes du? Har du set en video på en af dine rejser, som du husker bedre end de andre?

 

Forsidebillede: Qatar AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *