Rutenyhed: SAS åbner direkte rute til Torino – perfekt for dem der vil på ski til vinter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vinterprogrammet fra SAS byder på tre nye direkte ruter, blandt andet mellem København og Italiens fjerde største by, Torino, der er kendt for italienske klassikere som espresso, vermouth og FIAT samt skisport og verdensberømte vindistrikter.

SAS lancerer en ny direkte rute mellem København og Torino, Italiens fjerde største by.

Ruten åbner 21. december 2019. SAS flyver hver lørdag frem til 21. marts 2020, og billetpriser starter fra 449,- kroner.

Nyheden er en del af SAS’ vintertrafikprogram 2019/2020, som også omfatter en ny direkte rute fra Stockholm til Luxembourg, og fra Oslo åbnes en rute til Kyiv i Ukraine.

Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS siger:

Vi udvikler løbende vores netværk af direkte ruter mellem Skandinavien og vigtige kulturer og markeder i hele verden. Flere vælger fortsat at rejse med SAS, og vi skal blive ved med at være relevante og gå forrest i en branche med hård konkurrence.

Torino

Den norditalienske storby er hjemsted for ikoniske og store italienske klassikere som espresso, vermouth og Fabbrica Italiana Automobili Torino, bedre kendt som FIAT. I byen findes også Museo Egizio, der har verdens største samling af egyptiske oldtids-artefakter uden for Egypten, og en imponerende mængde Art Nouveau-kunst og -bygninger.

Torino er hovedstad i regionen Piemonte, hvor man finder berømte vindistrikter som Barolo og Barbaresco. Derudover ligger byen kun få timers kørsel fra nogle af Europas bedste skisportssteder i de franske og italienske alper, eksempelvis Chamonix, Val d’isere, Tignes og Pragelato.

Tidstabellen for ruten

CPH – TRN / 08:25 – 10:30

TRN – CPH / 11:30 – 13.35

Forsidebilledet: Chamonix – Chris Biron fra Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *