United Airlines hædrer Star Wars med eget fly og ny sikkerhedsvideo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines har etableret et samarbejdet med Star Wars: The Rise of Skywalker. Man vil tilbyde både kunder og ansatte en mulighed for at opleve den berømte filmsaga på nært hold på jorden, i luften og i hele flyselskabets galakse.

Fra november tager United dig til en galakse langt, langt væk, når flyselskabet afslører en Boeing 737-800 i splinterny Star Wars-indretning. Det er ikke kun på ydersiden, at dette fly skiller sig ud, men også om bord, hvor den nye film fejres med en helt ny oplevelse. United vil blandt andet tilbyde amenity kit med et Star Wars tema og en helt ny sikkerhedsvideo med karakterer fra filmen. Derudover vil virksomhedens MileagePlus-kunder have mulighed for at købe billetter til den amerikanske filmpremiere på Star Wars: The Rise of Skywalker gennem MileagePlus Exclusives.

United Airlines Marketingdirektør, Mark Krolick, udtaler: United Airlines og Star Wars har det samme mål, nemlig er at bringe folk sammen og forene verden. Vi er meget glade for at samarbejde om markedsføring af det seneste kapitel i Skywalker-sagaen, mens vi også hjælper vores venner i Star Wars-universet med at demonstrere sikkerhed ombord for vores kunder og kolleger.

Uniteds nye sikkerhedsvideo.

Den nye sikkerhetsvideo som vises om bord vil også have musik, scener og ikoniske karakterer fra Star Wars-universet.

Følg Star Wars-flyet på FlightAware

Uniteds Star Wars-fly er dekoreret med flere kendte elementer fra filmuniverset, både uden på flyet og i kabinen. Rejsende bliver også mødt med den velkendte musik fra filmene, når de ankommer om bord. De af os, der ikke får chancen for at flyve med dette fly, kan stadig følge flyvningerne via FlightAware-tjenesten. Dette fly kan let genkendes som en X-Wing.

Følg flyet på FlightAware.com

Det er ikke første gang et flyselskab allierer sig med temaer og figurer fra filmverdenen. Vi har tidligere skrevet om det her. Turkish Airlines har lavet en sikkerhedsvideo inspireret af The Lego Movie. Og Air New Zealand har ladet sig inspireret af universet fra Hobitten og Ringenes Herre. Men også United har ladet Spiderman have en hovedrolle i en sikkerhedsvideo.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Foto og video: United AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *