Fodboldfans vil nyde ny sikkerhedsvideo fra Qatar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har lanceret en ny sikkerhedsvideo fyldt med fodboldlegender fra for- og nutiden. Den nye video kan allerede ses i selskabets fly inden nytår.

På især større fly har man erstattet de manuelle sikkerhedsdemonstrationer med videoer, der giver passagerene alle informationer vedr. sikkerhed. Flyselskaber går hele tiden nye veje for at få passagerernes opmærksomhed omkring sikkerhed ombord. Mens United Airlines har brugt karakterer fra Star Wars-universet og superhelten Spiderman for at holde passagerer på sporet, henvender Qatar Airways sig til fodboldfans med en ny stjernespækket sikkerhedsvideo.

Hos Qatar Airways giver vi højeste prioritet til sikkerhed. Vi ønsker, at alle, inklusive dem, der ofte rejser med os, tager sig tid til at se sikkerhedsvideoen. Dette kreative koncept fra kommunikationsbureauet 180 Kingsday fanger passagerernes opmærksomhed. Men det er faktisk også et sjovt bidrag til underholdningen om bord. Vi er sikre på, at sikkerhedsvideoen både informerer og underholder passagerer i alle aldre.

Salam Al Shawa, marketing- og kommunikationsdirektør, Qatar Airways

Sikkerhed formidles bedst med humor

I den nye sikkerhedsvideo kan du se fodboldstjerner som brasilianske Neymar Jr., Bayern Münchens Robert Lewandowski og AS Roma-legenden Cafu. Fodboldspillerne ledes gennem sikkerhedsrutinen af deres træner og kitman, spillet af den britiske tv-stjerne Jason Thorpe og skuespiller Ross Hatt. Videoen, der er optaget i spillergarderoben, før kampen starter, viser Lewandowski, der demonstrerer blandt andet redningsveste og Cafu hjælper en yngre version af sig selv med iltmasken.

Neymar Jr gennemgår sikkerhedsinformationen for QSuites.

Videoen er instrueret af Peter Lydon, der også har skrevet manuskriptet i samarbejde med det kendte kommunikationsbureau 180 Kingsday..

Det er bevist, at humor forbedrer hukommelsen. Så der kan ikke være nogen bedre måde at formidle denne vigtige information på end at gøre det sjovt.

Kalle Hellzen, kreativ direktør, 180 Kingsday.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *