Spies købt af Petter Stordalen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her til formiddag er den nye ejer af Spies blevet offentliggjort. Ejeren er en norsk rigmand

Petter Anker Stordalen, ejer af blandt andet Choice Hotels, en stor hotelkæde, er her til formiddag blevet annonceret som den nye ejer af rejsebeaurouet Spies.

Handlen af rejsebureauet finder sted, efter den britiske rejsegigant “Thomas Cook” er gået konkurs i september. Spies var på det tidspunkt en del af Thomas Cook Group, men er altså nu blevet opkøbt.

Ifgl. pressemeddelelsen indgår også flere kapitalfonde i handlen, som skal sikre spies fremtid på det skandinaviske marked.

I dag er en stor dag for en som elsker rejselivsbranchen. Vinggruppen i Norden (Spies red.) har skabt en portefølje med stærke nordiske mærkevarer, og er i dag selve kronjuvelen blandt nordiske rejsearrangører. Derfor er jeg utrolig stolt over at vi, sammen med to solide partnere, har landet en løsning som gør at vi nu kan sikre fremtiden for disse selskaber. Og ikke minst, at de 400.000 mennesker som allerede har bestilt efterårs- vinter og sommerrejser gennem Ving, Spies, Tjäreborg og Globetrotter nu får rejsen gennemført. Denne aftale betyder først og fremmest forudsiglighed og tryghed for kunderne og personalet. Og med et stærkt og langsigtet nordisk ejerskap får Vinggruppen nu forudsætningerne de her brug for, for at gøre det de er bedst til: nemlig at skabe unikke oplevelser for deres gæsterne og give dem “de bedste uger på året”.

Ny ejer, Strawberry Groups Petter Stordalen.

– Jeg er utroligt glad for at Stordalen, Altor og TDR bliver vores nye ejere. Deres store branchekompetence og finansielle styrke giver os den langsigtede stabilitet vi har brug for – og derudover helt nye muligheder for at udvikle udvalget for vores kunder fremover. Denne aftale betyder også at arbejdspladserne for de cirka 2300 personer som arbejder i Vinggruppen, inklusiv vores flyselskab, reddes. Jeg vil rette en stor tak til alle vores gæster som har vist os en enorm støtte i de sidste uger. Sammen med de nye nordiske ejerne skal vi nu fortsætte med at give dem de bedste uger på året.

Magnus Wikener, koncernchef i Vinggruppen i Norden. (Spies)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *