Auktion over opgradering hos TAP Air Portugal

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med den lille indtjening på flybilletter gør luftfartsselskaberne alt, hvad de kan, for at få mest betalt for pladserne om bord. Et populært værktøj til at øge indtjeningen er at lade passagerene betale for opgradering til business class. TAP Air Portugal lancerer nu muligheden for at betale for at opgradere blot 60 minutter før afgang.

TAP Air Portugal er måske Europas mest generøse flyselskab med hensyn til gode kampagner for business class billetter. Når du rejser på business class med selskabet, får du også en meget god optjening af EuroBonus point. Men ikke alle kan få lov til at rejse på business class. Mange firmaer har en rejsepolitik, hvor udgangspunktet er, at medarbejderne skal rejse billigst muligt. Skulle du derfor ende i en situation, hvor din billet kun gælder til en siddeplads i den bagerste del af flyet, er der stadig håb. Du kan nu byde på opgradering til business class op til 60 minutter før afrejse.

Rigtig dynamisk auktion: Du kan overbyde andre.

TAP Air Portugal samarbejder med SeatBoost om den nye auktionsløsning, der fungerer lidt anderledes end den velkendte Plusgrade, hvor du kan byde på en opgradering mindst 72 timer før afgang. Med plusgrade får du besked om dit tilbud er accepteret knap 48 timer inden afrejsen. Men selskabet kan ikke acceptere alle tilbud, for man er nødt til at beholde nogle sæder til rejsende, der køber billet i sidste øjeblik. Med den nye løsning vil man forsøge at sælge de sæder, der stadig ikke er solgt 24 timer før afgang.

Nu kan du byde på en opgradering til business class helt op til en time før afgang, Foto: © TAP Air Portugal

I modsætning til Plusgrade tilbyder Seatboost en reel auktion, hvor du byder i konkurrence med andre, der også ønsker at betale for en opgradering. Der er fuld gennemsigtighed, så du kan se dine rejsefællers bud og du kan overbyde dem. Hvis der stadig er mange budgivere tilbage i slutningen af budrunden, vil de højeste budgivere have mulighed for at afgive et endeligt bud, før auktionen lukker. Hvis du vinder auktionen, betaler du straks for opgraderingen, og der udstedes et nyt boardingkort.

TAP Air Portugal er det første flyselskab i Europa, der bruger den nye SeatBoost-auktionsapp. Du kan finde mere information om opgraderingsmuligheder til din flyvning på TAPs hjemmeside

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og offentliggjort på vores norske søsterside

Foto: SeatBoost / TAP Air Portugal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *