Spies satte i dag nyt CO2-besparende julefly på vingerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

22.000 danskere vælger i år at tage på charterferie for at tilbringe jul og nytår med sand mellem tæerne. Godt 6.000 gæster med Spies – og langt de fleste til Gran Canaria, hvor 160.000 danskere gennem årene har fejret jul med Spies. Også Spies’ fabriksnye Airbus A321neo-fly fra Sunclass Airlines tager turen til Gran Canaria. Det sker i dag, fredag den 22. december, som bliver den allerførste flyvning med gæster. Det fejrer Spies og Sunclass Airlines med lidt særlig julestemning ombord.

På fredag har Spies valgt at skrue ekstra op for julestemningen ombord, når de byder 212 gæster velkommen på et helt særligt Sunclass fly fra København til julefavoritten over dem alle, Gran Canaria. Det er nemlig det allerførste Airbus A321neo-fly, som er fabriksnyt og udleder 20 procent mindre CO2 end det fly, det erstatter. Og dermed er Spies’ mission om at nedbringe CO2-påvirkningen med 25 procent i 2030 kommet et vigtigt skridt nærmere. For bare en uge siden havde selskabets andet A330neo-fly med en CO2-besparelse på 23 procent sin første flyvning. Her gik turen til Phuket i Thailand.

Selvom danskerne rejser væk, vil de gerne fejre jul

For mange er jul på mere sydlige breddegrader en tradition, der er kommet for at blive. På Spies’ egne familie- og voksenhoteller, Sunwing Family Resorts, O.B.C. by Sunwing og Sunprime Hotels, arrangeres der julefejring for dem, der ønsker det, hvilket er et populært indslag blandt alle gæster, der vælger at fejre jul i udlandet. Og nu kan man altså tyvstarte julen allerede, når man stiger ombord på denne helt specielle jomfruflyvning på fredag i København.

Kabinen på det nye Airbus A321neo-fly. Foto: Spies / PR

For mange er de klassiske juletraditioner blevet synonyme med palmer, sol og sand mellem tæerne. Vi kan også se, at det er den tid på året, hvor mange benytter lejligheden til at rejse sammen på tværs af generationer med bedsteforældre, børn og børnebørn og venner. At få kvalitetstid sammen er måske den bedste julegave, man kan give hinanden.

Sofie Folden Lund, kommunikations- og pressechef i Spies

Tæt på udsolgte julefly

Hos Danmarks største rejsearrangør er stort set alle juleferier nu booket. De Kanariske Øer med Gran Canaria i spidsen er den store julefavorit. I juleferien flyver Spies både fra de store lufthavne København og Billund og fra toppen af landet, Aalborg. Det foregår med arrangørens eget flyselskab Sunclass Airlines, og der er stadig en lille chance for at komme afsted, især på afgangene mellem jul og nytår. Men man skal være hurtig, da pladserne er booket godt op.

Juleferien er en af de travleste ferieperioder på året. Og vi ved, at mange sikrer deres juleferie i god tid. Især de børnefamilier der er afhængige af skoleferien. Og netop skolebørn mellem 11 og 17 år ser vi 24 procent flere af i juleperioden i år sammenlignet med 2022.

Sofie Folden Lund, kommunikations- og pressechef i Spies

Gran Canaria rykker endnu mere i front i år

I perioden 18.-30. december rejser mere end 6.000 danskere med Spies til en af de mange destinationer, der tilbydes verden over. Det er 10 procent flere end i 2022. Gran Canaria topper som altid listen og er faktisk steget med hele 37 procent i forhold til sidste jul. Og så ser man også en lille stigning til Kap Verde igen i år – et rejsemål, som betragtes som en solsikker destination, hvor temperaturerne er en anelse højere end Gran Canaria og flyvetiden stadig en del kortere end f.eks. Thailand. Blandt Spies’ pakkerejser med rutefly skiller Maldiverne og Mauritius sig ud, og blandt storbyerne topper London listen – mens New York er årets højdespringer.

Her rejser danskerne hen til jul

Top-5 over de mest populære jule- og nytårsdestinationer hos Spies:

  • Gran Canaria
  • Tenerife
  • Kap Verde
  • Phuket/Thailand
  • Madeira

Forsidefoto: Spies / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *