Norwegian kan nu købe Widerøe for 1,125 milliarder norske kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag har de norske konkurrencemyndigheder sagt ok til at Norwegian kan købe Widerøe. Dermed skabes en stor spiller på det norske marked, der helt sikkert vil give øget konkurrence til SAS.

I dag har Norwegian og Widerøe fået en tidlig julegave, da de norske konkurrencemyndigheder har sagt ok for at Norwegian kan købe Widerøe. Tidligere var udmeldingen ellers at de ikke helt var glade for opkøbet, men nu er det godkendt.

Den norske koncernchef for Norwegian, Geir Karlsen siger:

Vi er meget glade for at konkurrencetilsynet er kommet til denne beslutning og vores udspil har haft en effekt. Opkøbet vil give kunderne et bedre ruteudbud, flere valgmuligheder og bidrage til sikring af norske arbejdspladser.

Kunderne vil også kunne rejse mere smidigt fra norske destinationer og til udlandet. Vi vil få mulighed for mere effektiv drift og sikre en fortsat stærk norske luftfartsindustri med ordentlige arbejdsvilkår.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian

De nærmere detaljer om opkøbet er ikke officielle endnu, så der kommer i den kommende tid flere informationer ud, men en ting er sikkert og det er at Widerøe består som eget mærke og bibeholder hovedkontor i Bodø.

Widerøe har lige nu godt 3.400 ansatte, 48 fly og flyver over 400 daglige afgange til 49 destinationer – primært i Norge, men også enkelte destinationer i uden for Norge.

Derudover er Widerøe også den størtste aktør inden for ground handling i Norge i flere norske lufthavne.

Foto: Norwegian / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *